SG.hu

Az IBM kiadta a Lotus Notes új verzióját

A több mint 120 új funkcióval gazdagodott Lotus Notes 7 felhasználói a korábbinál hatékonyabb módszerekkel nagyobb tömegű információt kezelhetnek.

A csoportmunka-szoftverek piaca dinamikusan bővül: a vállalati felhasználás egyik legfontosabb hajtóereje az alkalmazottak munkájának hatékonyabbá tétele, s a cégek azon törekvése, hogy az elkülönült információ és tudás minél hamarabb közössé váljon. Az IBM 2005 első félévében kétszámjegyű növekedést ért el a csoportmunka-szoftverek területén.

Az új memóriafunkciók kilépéskor automatikusan elmentik a nyitott dokumentumokat és alkalmazásokat, belépéskor visszatérnek ezekhez, ezzel megelőzik mindenki rémálmát, az adatvesztést. Képi indikátorok révén a legfontosabb üzenetek kiemelésével, valamint a csoportos elektronikus levelek, illetve a különböző személyeknek címzett üzenetek különválasztásával különíthető el a postaláda tartalma.

A Lotus Notes kliensbe már korábban beépített azonnali üzenetküldési és az elérhetőségről tájékoztató technológiát az új verzióban az elektronikus levelezési és naptárfunkciókkal együtt a teljes platformon kibővítették, amelynek segítségével a felhasználók rögtön kapcsolatba léphetnek a kollégáikkal és legfontosabb partnereikkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!