SG.hu

Együttműködik a HP és a Seiko I Infotech

A HP és a Seiko I Infotech ma bejelentették, hogy OEM-megállapodást írtak alá az alacsony oldószertartalmú tintákkal dolgozó, kültéri grafikák készítésére alkalmas nagyformátumú nyomtatók közös fejlesztéséről és forgalmazásáról.

A több évre szóló megállapodás révén a HP kibővítheti portfólióját a kültéren használt, tartós, minőségi grafikákat (jelzések, bannerek és járműgrafikák) közepes volumenben nyomtató ügyfelek szegmensében. A kiterjedt szakértelemmel és technológiai háttérrel rendelkező Seiko I Infotech kizárólag a HP számára fejleszti az új nyomtatókat. A kapcsolódó értékesítési, disztribúciós és marketingtevékenységet a HP fogja végezni. Az első új termékek piaci megjelenése 2006-ban várható.

„A Seiko I Infotechhel kiépített partnerkapcsolat révén gyors ütemben növelhetjük jelenlétünket a kültéri grafikák előállítására alkalmas megoldások piacán.” – nyilatkozta Enrique Lores, a HP IPG nagyformátumú nyomtatási megoldásokért felelős alelnöke. Az új termékek jól kiegészítik a vállalat kültéri grafikai piac igényeit kiszolgáló nagyformátumú modelljeinek meglévő kínálatát. Ebbe a termékkategóriába tartoznak egyebek mellett a HP Designjet 5500 UV és a nemrégiben felvásárolt Scitex Vision széles- és szuperszéles formátumú nyomtatói is.

„A HP disztribúciós csatornájának, nemzetközi erőforrásainak és kiterjedt képalkotási és nyomtatási termékportfóliójának köszönhetően partneri együttműködésünk értékes előnyöket ígér minden grafikus és nyomdai szolgáltató számára” – hangsúlyozta Eiicsi Isihama, a Seiko I Infotech elnök-vezérigazgatója. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a megállapodás aláírásával a lehető legjobbat nyújthatjuk ügyfeleinknek és az érintett piaci szegmens minden szereplőjének.”

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!