SG.hu

A Cisco Systemsé a FineGround

A Cisco Systems bejelentette, hogy megvásárolta a magántulajdonban levő FineGround Networks vállalatot, amelynek hálózati eszközei gyors, biztonságos és jól nyomon követhető alkalmazáselérést biztosítanak. A szabadalmaztatott technológiával csökken a sávszélesség-igénybevétel, és javul az adatközpontos infrastruktúrák hatékonysága. A megállapodás keretében a Cisco megközelítőleg 70 millió dollárt fizet a FineGroundért részvények és opciók formájában.

A vállalat szerint a FineGround technológiájával a hatékonyabb sávszélesség-kihasználás mellett a hálózat egészében csökken az alkalmazáselérési késleltetés és a kiszolgálók terhelése. Ez ötször gyorsabb válaszidőt, 90%-kal kedvezőbb sávszélesség-kihasználást, valamint a kiszolgálók terhelésének ugyanilyen mértékű csökkenését jelenti. Mindezek mellett a vállalati felhasználók webes üzleti tranzakcióikat a FineGrounds megoldásaiba épített alkalmazás-tűzfalakkal tehetik biztonságosabbá.

A FineGround a jövőben a Cisco Security Technology Group részeként működik, a csapat vezetését továbbra is Nat Kausik vezérigazgató látja el. A FineGround termékeit a Cisco értékesítési csatornáin keresztül lehet megvásárolni, míg technológiáit a Cisco folyamatos fejlesztéseiben fogja hasznosítani. A FineGround 2000 júniusában jött létre, és jelenleg 42 alkalmazottja van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!