SG.hu

Az OTP is az SMS-alapú promóciót alkalmazza

Az FMCG cégeknél már megszokott SMS-promóciók után az OTP Magánnyugdíjpénztár számára nyereményjátékkal egybekötött mobilos promóciót szervezett az IKO New Media Kft. Míg az elmúlt években leginkább a gyorsan forgó márkák használták az SMS promóciót, mostanra azonban a konzervatívabbnak mondható pénzpiaci szereplők is előszeretettel alkalmazzák; az OTP Magánnyugdíjpénztár például már második alkalommal választja ezt az interaktív promóciós eszközt.

A piacvezető magánnyugdíjpénztár az idei évben 686 721 pénztártagnak küldött a 2004-es évről számlaegyenleg-értesítőt postán. Azok a tagok, akik az értesítőben feltett kérdések helyes válaszainak betűjelét és a hétjegyű tagsági okiratszámot - nem emeltdíjas - SMS-ben június 15-e és augusztus 31-e között visszaküldik, megnyerhetik a 140 fényképezőgép egyikét, illetve egy házimozi-rendszert.

"Annak idején az első nagy volumenű hazai interaktív kampányt, - a BAT-nek készített fél éves SMS kassza nevű promóciót - jelenleg az IKO New Mediában dolgozó szakértői gárda készítette, melyet számtalan más saját fejlesztésű FMCG alkalmazás követett. Fontos számunkra, hogy a pénzpiaci szereplők is egyre többször fordulnak ehhez az innovatív, mobiltelefon alapú marketing eszközhöz. A reklám- és marketingpiac világszerte nagy változások előtt áll a mobiltelefonok elterjedése miatt, a folyamatot a harmadik generációs (3G-UMTS) hálózatok kiépülése tovább gyorsítja. A most 50-100 millió forintos mobilmarketing-piac két év múlva meghaladhatja az 500 millió forintot" - mondta Malcsiner Péter, az IKO New Media ügyvezetője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pemga #2
    A Welcome to xxx ország hálózata spam-ek is letilthatóak, legalábbis T-éknél. Van már tartalom-alapú spamszűrő telefonokra? :)
  • irkab1rka #1
    Ha kapsz egy ilyen sms-t, írjál nekik email-t a [email protected] címre, amiben elküldöd őket oda, ahova te éppen gondolod.

    Attól mert bank, attól még ne spammeljen. Vaz, ha én csinálnék ilyent, nagyon bíróságra kéne járnom...