SG.hu

Elkészült az Epson AlbumMaker 2.0

Elkészült az Epson AlbumMaker 2.0, amelyet a gyártó kifejezetten a profi fotósoknak ajánl. Fejlesztője szerint a megújult programot a jobb használhatóság és az intuitív kezelőfelület jellemzi.

A szoftver lehetővé teszi fotóalbumok könnyű és gyors elkészítését, képek nagyítását; CD-k vetítését, DVD-filmek lejátszását, valamint számos egyéb képfeldolgozási lehetőség is a rendelkezésre áll. Az elkészült képeket sablonokba helyezhetjük, és a megfelelő bővítések használatával akár új sablonok is készíthetők. A program forgat, tükröz és kivág, színeket állít, fényerőt és kontrasztot szabályoz, valamint olyan speciális szűrőket tartalmaz, mint pl. a szépia, a monokróm vagy a lágy élesítés.

Képsorozatok CD-n történő rögzítése és megtekintése érdekében az Epson Photo Memory Player rendelkezik diavetítés funkcióval, amelyet speciális effektusok és zene színesítenek. Lehetőség nyílik továbbá a filmek DVD-n történő rögzítésére, amelyeket tv-n is lejátszhatunk.

A szoftver a következő nyomtatórendszerekkel használható: Epson Stylus Pro 4800, Stylus Pro 7800, Stylus Pro 9800, Stylus Photo R2400 és Professional Portrait Print System (Gemini). A programhoz 154 990 forintos áron juthatunk hozzá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • concrete #1
    valahogy nem hiányzott ... marad a PS