SG.hu

20%-kal növelte árbevételét az Externet

Az Externet 2004-ben húsz százalékkal növelte árbevételét, amely az előzetes adatok szerint meghaladja a 400 millió forintot, 20 millió körüli EBITDA eredménnyel. A cég duplájára növelte ADSL előfizetőinek számát és sikerrel értékesíti - a piacon egyedülálló - 6 Mbit/s-os üzleti ADSL szolgáltatását is.

A tavaly nyáron az econet.hu tulajdonába került internet-szolgáltató székhelyét februárban Szolnokról Budapestre helyezi, ezzel párhuzamosan lezárja a cég szervezetének átalakítását is. Az Externet új központi irodája az econet.hu budai székházában lesz, míg a telefonos ügyfélkapcsolati tevékenységét szolnoki irodában folytatja. Rövidesen megújul a cég weboldala is, mely integrált kommunikációs, ügyfélszolgálati és értékesítési feladatot lát majd el, lehetővé téve a szolgáltatások hatékonyabb üzemeltetését és az előfizetők teljes körű online kiszolgálását.

A szolgáltató februárban újabb offenzív ADSL akciót indít, melynek során már havi bruttó 6990 forintért nyújt korlátlan szélessávú otthoni hozzáférést, az üzleti ADSL szolgáltatásokhoz pedig ingyenes Wi-Fi broadband routert ad ajándékba az előfizetőknek. A vállalat egyelőre nem tervezi forgalomkorlátos ADSL szolgáltatás bevezetését - amelyhez Pórffy András ügyvezető szerint lényegesen alacsonyabb nagykereskedelmi alapdíjakra van szükség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!