SG.hu

1 Mbites csomag 4250 forintért Németországban

[LigetPress] Évköszöntő ajándékképpen nagymértékben csökkentette eddigi árait Németország második (és Európa egyik) legnagyobb szélessávú internet-szolgáltatója, az 1&1 Internet AG.

A német, osztrák, brit, francia és egyesült államokbeli piacokon jelen lévő társaság (hárommillió ügyfél, 4,5 millió domain) havi 16,99 euró (4250 Ft) előfizetési díjért kínálja legolcsóbb (1024 kbit/mp sebességű) korlátlan DSL-hozzáférését. A 2048 kbit/mp-s változat 19,99, a 3072 kbit/mp-s csomag 24,99 euróba kerül. A szélessávú internet-hozzáférésért a múlt év végi akciójában már nem kért pénzt, az idén a "leglassúbb" csomag előfizetői 29,95 euróért szereltethetik-kapcsoltathatják be a szolgáltatást. A gyorsabb változatokra szerződőknek ingyen jár ez a munka. Egyik változat esetén sem kell fizetni a szélessávú internet "melléktermékéért", a VoIP (Voice-over-IP - internet-alapú telefon) távbeszélő-szolgáltatásért, amellyel az 1&1 ügyfelei szabadon hívhatják egymást, bárhol legyenek is.


Emellett routerként is szolgáló AVM Fritz! gyártmányú modemet is ad az előfizetőnek - ugyancsak ingyen. A szerződő fél választhat: vezetékes vagy vezeték nélküli routert kér-e. A saját tűzfallal ellátott forgalomvezérlő/adatútválasztó készülékek intelligens módon az optimális le- és feltöltési sebességet is meghatározzák. Még okosabb változatuk PhoneBoardot is tartalmaz, amellyel gazdája ésszerűen választhat a hagyományos vezetékes és az internet-alapú telefonálás között. A modem ISDN-hangminőséget és -szolgáltatásokat is kínál. Az 1&1 ez utóbbi a berendezést 19,90 euróért adja.


A német központú, nemzetközi szolgáltató a korlátlan hozzáférés mellett olcsó, forgalomfüggő csomagokat is összeállított a világhálóval ismerkedő vagy az intermetet kevésbé intenzíven használók számára. A 2 GB-nyi letöltésért 6,90, az 5 GB-ért 9,90, a 10 GB-s csomagért 14,90 eurót kér (átszámítva kb. 1570, 2475, 3725 Ft). Ha az ügyfél túllépi a mennyiségi határt, akkor egységesen 1,2 eurócentet (kb. 3 Ft) számolnak föl neki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vax #37
    Pl: Én a szüleimhez vinném le egy régebbi gépemet és egy webkamerával szerelném fel és tudnék velük komunikálni. De ekkora ADSL árakat ők sem, én meg kettőt hosszú távon nem tudnák megfinanszírozni. De ha ennyi lenne mint Németországban nem lenne gond. Még a nagyszülők is beleférnének a keretbe ha a mostanihoz hasonlítom amit fizetek. :)
  • HUmanEmber41st #36
    LOL,apósomnak is van 1 P-1 ese (vagy mije) még sosem láttam bekapcsolva..le van takarva neylonnal
  • kicsizoz #35
    És mégtöbb embernek nincs is számítógépe, és míg meghal, nem is lesz....
  • Munch #34
    Fhú de messze vagyunk mi ettől... :(
  • Pheel #33
    Sok embernek van úgy internete, hogy kezelni sem tudja a számítógépet...
  • Pheel #32
    Neked rossz. Én hiába nézem, folyamatosan 0 MB, illetve nincs adat fogad 2004. dec 8. óta.
  • tomo #31
    koszi, hogy kifejtetted, mit jelent az elejtett varazsszo " mas az arkepzes" .

    amugy azt is irta az index cikk, hogy magyaroroszagon a szolgaltatok / telkok szerint nincs igeny az internetre. erre valaki -- szerintem nagyon okosan -- megjegyezte, hogy ha 3000Ft ert lehetne nethez jutni , akkor minen bizonnyal az igeny is konnyebben feleledhetne.
    es megjegyzem, meg ezzel sem ernenk el , hogy fizetesunk azonos arányában fizessuk az internet dijat, mint nyugatabbra elo felebarataink.

    pf
  • vax #30
    Rosszul számoltad a %-ot. Vagy nem néztél körűl. :(
  • vax #29
    Ha a boltban vásárolod az élelmiszert olcsóbb mint nálunk. :(
  • gregor #28
    Sziasztok!
    Szerintem nem a net árával van itthon baj,hanem sokan nem tudják a számitógépet kezelni,igy internetezni se tudnak.