Alex

Bemutatták a Siemens SF65-öt

A Siemens Koppenhágában mutatta be legújabb készülékét, az SF65-ös modellt. Az elforgatható kijelzőjű 1,3 megapixeles kamerával rendelkező összecsukható készülék egyesíti a digitális fotózás és a mobiltechnológia legfrissebb vívmányait.

A letisztult vonalvezetésű szerkezet "Polar White" színű, és a dizájnerek láthatóan fénylő felülettel és minimalista formával akarták egyedivé tenni a készüléket. A mobiltelefont a kijelző elforgatásával digitális fényképezőgéppé lehet alakítani. A beépített 1,3 megapixeles SXGA kamerát LED vakuval is ellátták, és négyszeres digitális zoomra is képes. A gyártó közlése szerint a készülék a sokféle funkció ellenére könnyen használható, így például a kijelző alatt található kamera illetve zoom jelzésű gyorsgombok segítségével fotózhatunk. A telefonnal készített képeket a 128 x 160 képpontos, 65 000 szín felbontású TFT kijelzőn nézhetjük meg.






A kiváló hangminőségről 64 szólamú csengőhangok gondoskodnak, és ma már természetes, hogy Java alapú játékokat és felhasználói programokat is letölthetünk rá. A fotószerkesztő funkcióval is ellátott telefonnal megörökített képek tárolását 18 MB szabad felhasználói memória biztosítja. A tárhely kialakítása rugalmas: 103 kép menthető el SXGA minőségben (320 Kb), VGA formátumban 300 (60 Kb) és további 900 háttérképként (20 Kb). A gyári adatok szerint öt óra beszélgetési és 400 óra készenléti időt bír, tömege 97 gramm, méretei 91 x 44 x 23 milliméter.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

A telefon várhatóan év végétől lesz kapható a hazai üzletekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mike #9
    mé nem lehet normális mennyiségü memóriát beletenni? ma már nem kerülne sokba akár fél giga sem
  • MrTressy #8
    egy ilyen telót symbianosba mikor csinálnak már....???
  • Anee #7
    18MB memória és a kijelző...illetve hogy nem tudjuk hogy van-e infra vagy bluetooth.....
    Ha az ára vitamaxban 70 körül lenne akkor lenne piaca......nameg kiváncsi leszek majd az 1.3MP-es kamera minőségére is.)
  • Dr DeViLKiNG #6
    randa fehér trutyi...
    életembe többet ne fogjak nokiat a kezembe, mert a falhoz vágnám azonnal...
    siemens powa btw
  • Sliders #5
    Hát a Siemens tényleg nagyon hasonló formákat csinál. Most nem azért de a fenti billentyűzet kisértetiesen nokia összecsukható telójáéra hasonlit. Csak több idejük volt a szinek egybehangolására. AMi jól néz ki ránézésre.
    Nem baj 6630 Rulez!!
  • Robko #4
    Remélem ebben van Bluetooth és infra is mert sok siemes camerás telcsikbe nem volt.
    ez nagyon tetszik meg a siemens SL70
  • OMax #3
    minek tartja a csaj a telefont a fulenel mikor csorog ? biszti rosszul hall es meg akar bizonyosodni ... vagy nemtudom :):)) amugy nemrossz :)
  • Manoi #2
    Az első siemens teló ami tetszik!
  • Pakosz #1
    Ezeken a termek fotozasokon jol nez ki... bar a feher meg igysem tetszik :P, kivancsi vok mien lesz "eredeti"-ben.