Dojcsák Dániel

Siemens SL65 ESCADA Rockin' Rio bemutató

A februárban debütált SL65 ESCADA Denim&Diamonds mobiltelefon sikeres premierjét követően a Siemens újabb ékszertelefonját is Escada-divatbemutató keretében ismertette meg az érdeklődőkkel.

Az eseményen részt vettek a Siemens és az Elle közös nyereményjátékának nyertesei is. A magazin augusztusi számában a legbelevalóbb magyar énekesnőkre szavazhattak az olvasók. Az első három helyezettet, Zsédát, Király Lindát és Bartók Esztert SL65 ESCADA Rockin' Rio készülékkel ajándékozta meg a Siemens.

A rendezvényen képviselte magát szerkesztőségünk is, bár kissé furcsa volt, hogy a bemutatónak beharangozott rendezvény mindössze annyiból állt, hogy a divatshow néhány szereplője egy erősen aluldramatizált jelenetet adott elő. Ebben az szemléltették, hogy egy Siemens mobilos bájgúnár hogyan tudja elcsábítani a szexi Siemens ékszertelefonos lányokat. Természetesen a telefonról egy szó sem esett, egyedül a mellettem álló profi teleobjektívvel felszerelkezett fotósnak volt esélye arra, hogy szemügyre vegye a készüléket a lencséken keresztül.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az ezt követő divatbemutató, annak ellenére, hogy számos csinos lány sétálgatott fel-alá, némileg közepesnek hatott, de a meghívott céges vendégek biztosan jól szórakoztak. Az Elle nyereményjátékának nyomán néhány zenei személyiség is tiszteletét tette a rendezvényen, úgy mint a Megasztár álompár, Bartók Eszter és Caramell, továbbá Zséda, Marót Viki és Tóth Veronika. Ők egy-egy SL65-tel a zsebükben távozhattak a rendezvényről. A díjazottak közül Zséda biztosan örült, - derült ki az ezt követő koktél partin - hisz az új készüléke vállalhatóbb, mint a jelenlegi lila színű Siemens SL55-öse.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A tavaly még csődveszélyben lévő mobil cég új trendi termékéről csupán a sajtóanyagból derült ki néhány dolog: Az új, Siemens SL65 ESCADA Rockin' Rio készülék vékony lakkréteggel bevont rózsaszín, lila illetve sárga színűnek látszik attól függően, hogy hogyan esik rá a fény. További extra az ékszertelefonon a három édesvízi valamint ezüst igazgyöngyből készült lánc, amelyet egy cirkóniumkövekkel kirakott ezüstszínű ESCADA logó díszít.

Egyébként az ékszertelefon funkcióit tekintve teljesen megegyezik a Siemens SL65 alapkészülékkel, amelyben álló- és mozgókép rögzítésére alkalmas fényképezőgép, 65 ezer színt megjelenítő kijelző, szervező, GPRS és Java-alkalmazás található. A háromsávos mobiltelefonnal háromdimenziós játékokat is játszhatunk, valamint multimédiás üzeneteket küldhetünk.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vg #10
    Egyébként álompár... Eszti még néz ki vhogy, (bár ő sem az a meseszép,) na de Caramell...
    Ha én megnyerem a megasztárt, akkor én leszek az álompasi?

    Egy köver, lusta roma csak nálunk lehet "álompasi". Nekem hányingerem van tőle...
  • Cat #9
    sima SL65, semmi változás
  • vg #8
    Szépek a lányok! :)
  • TH448 #7
    Egyébként álompár... Eszti még néz ki vhogy, (bár ő sem az a meseszép,) na de Caramell...
    Ha én megnyerem a megasztárt, akkor én leszek az álompasi?
  • TH448 #6
    Ha valaki látni akarja a telefont, német Siemens page a nyerő.
    Aki emléxik rá, ezt eljátszották annó, amikor az sl55-öt váltotta le a 65, és még utoljára egy ilyen túlcsicsás pár darabos szériát adtak ki belőle (az is escada volt, és Zséda ott kapta azt a nem igazán vállalható mobilt, ami ugye sl55 escada :) ).
    Tehát a telcsiben semmi új, de itt nem is ez a lényeg, jön az sl75 és még utoljára egy pár kicsicsázott sl65 a gyártósoron. Viszont divatbemutatót szerezni eköré, hááát....
  • HuAn82 #5
    Láthatnánk talán a telefont is?!
  • concrete #4
    1. hm mi ez?
    2. tehát ehhez a telefonhoz ezek a ruhák/csajok/pasik stb tárgyak mennek?
    3. ez akkora isten telefon hogy gyémántokkal kell körberakni, és dicshimnuszokat zengeni neki?
  • onimusha #3
    igen a kéepk alapján ez inkább divatbemutató
  • Cukros #2
    jaja ez lett volna a minimum
  • Hedgehunter #1
    Meg jo hogy a telefonrol egy kep sincs......