SG.hu

Új informatikai sorozat indul az RTL Klubon

A sorozat a CNBC és a Cisco Systems együttműködésében készült, és a világháló, valamint a hálózati technológia szerepét mutatja be a mindennapi élet, a gazdaság, a sport és a kultúra számos területén.

Az Internet csodái címmel új sorozatot indít az RTL Klub szeptember 11-én. A 13 részből álló sorozatban a néző betekintést nyerhet az internet és az internetes alkalmazások világába. A sorozat készítői többek között ellátogattak a magyarországi Audi gyárba, amely működését teljesen papírmentessé tette; bemutatják, hogyan hasznosítja a hálózati technológiát egy német szupermarket a vásárlás gyorsabbá és kényelmesebbé tételére; hogyan biztosítja a dubai kormány szolgáltatásainak 70%-át online módon; hogyan vált egy olasz középkori falucska kiberfaluvá; miként állítható meg a spamküldők tevékenysége; miként funkcionál a müncheni intelligens közlekedési rendszer; hogyan biztosítja az UEFA a futball közvetítések elérhetőségét bárhol és bármikor; Magyarország vezető mobilszolgáltatója hogyan növekedett az internetboom idején; az olasz rendőrség hogyan digitalizálja a bűnüldözés hagyományos eszközeit (például az elektronikus ujjlenyomat segítségével); a videójáték-gyártók meddig tudják kiszélesíteni a játékok összekapcsolhatóságának határait.

Bemutatkozik egy angol pub, ahol az üzleti információ gyorsabban folyik, mint a sör; megismerhetjük, hogyan ötvözik egyetemek a hagyományos és elektronikus oktatást, vagy a Londoni Szimfonikus Zenekar hogyan használja az internetet, mint modern médiumot annak érdekében, hogy a klasszikus zene mesterművei a lehető legszélesebb közönséghez eljuthassanak.

A heti két, közel egyórás részt szombat délelőttönként 10 órakor mutatják be, és aznap éjfél körüli időpontban ismétlik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [HUN]PAStheLoD #8
    de mészégetni 1xű ... google.com ;>>
  • Piscator #7
    A Modem idők?
    Az jó volt, míg vettem a PCWORLD-öt.
    Na és a Fiksz-TV?
    Kristóf bejelentkezik, és választ ád: öööö, várjál csak, ...talán... igen,..hű most így hirtelen nem tudom..le kell tölteni a szükséges ápdéteket..
    Ott is votlak gyíkságok, no de legalább pc tv, meg az esti lelki sóó.
    Ez van.
  • Tetsuo #6
    O.K. de akkor legyen rendes informatikai műsor is. A Petőfi Rádión is csak egy laikusoknak szóló műsor van (csütörtökönként), miért nincs komolyabb?? Kisebb a célközönség, de nem sokkal..
  • Piscator #5
    Puff!
    Nem mindenki érthet magas szinten a számtechez.
    Pont ma - jó máskor is - döbbentem rá, pölö nem értek a mészégetéshez. Ilyen müsor ment a Bp-i Főnix-TV-n, vajon hány fiatalkorú látta, mi foglalkozások voltak régen.
    Megkell érteni őket is, segíteni kell azt, aki_akar_ fejlődni e téren.
    Nem néznéd ki belőlem, 99-ben még azt se tudtam, mi a html-ben a háttérkép beállítás.
    most meg egész jó honlapot csinálok- mások elmondása szerint.
    Mindenkinek kezdenie kell vhol, csak az nem mindegy, akkor van e nagyszája, mindent tud.
  • whitehawk #4
    Mint a navigátor vagy mi. Úristen. Olvasott valaki valaha Easy Pct vagy Computer Act!vot? ;)) Az a súlyos dolog. Én valakitől mindig megkaptam, na az a "szakmai" szinvonal hasít. ;))
  • Tetsuo #3
    Ja meg reklám hegyek.
  • GabiWong #2
    Biztos fergeteges minősége lesz.
    Teletabik 2.
  • [HUN]PAStheLoD #1
    áhám .. L2L .. laikusok laikusoknak ;]