SG.hu

Viasat Explorer Magyarországon is

[Médiainfó] A Viasat televízió november 1-jén indítja el tíz országban - köztük Magyarországon is - ismeretterjesztő-, kaland- és természetfilm csatornáját. A Viasat Explorerért a kábelszolgáltatók előfizetőnként adott szolgáltatási díjat fizetnek, ennek fejében kerülhet be az Explorer a kábelszolgáltatók által kínált csomagba. A csatorna a balti államokban a Viasat Direct to Home platformjain is elérhető.

Az Explorer terjeszkedése az Oroszországban, a balti államokban, Moldvában és Belorussziában hat hónapja bevezetett prémium filmcsatorna, a TV1000 növekedését követi. A TV 1000 kelet európai csatornája a régióban összesen 584 ezer háztartást ért el a második negyedév végére.

Az Explorert a Viasat számára új piacokon is bevezetik: Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában. Ezekkel az új piacokkal együtt összesen 14 országban éri el a nézőket a csatorna.

A Viasat Explorer 04:00 órától 22:00 óráig sugározza expedíciókat, utazásokat, természetfilmeket, extrém sportot és bűnügyi történeteket bemutató adását. A csatorna műsorait az SDI Média szinkronjaival és hangalámondásaival kerülnek adásba. Az Explorert 2002. január 1-jén a skandináv országokban vezették be először, és ugyanitt már 423 ezer előfizetője van.

Hans Holger Albrecht, az MTG CEO-ja és elnöke a következőképpen nyilatkozott: "Ez a lépés ismételten azt mutatja, hogy hiszünk a kelet európai piac növekedési potenciáljában, és abban, hogy az északi területeken, a már jól megalapozott márkanév mentén növekszik majd a Viasat Explorer. Elsődleges cél, hogy a Viasat penetrációja tovább növekedjen."

A Viasat, a Modern Times Group AB nemzetközi médiavállalkozása. A Modern Times Group AB egy vertikálisan integrált médiacsoport, amely televíziózásban, gyártásban, lapkiadásban, és egyéb médiaszolgáltatásban, a világ 30 országában van jelen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!