SG.hu

Maksa és Rózsa közreműködésével indul a Humor TV

[Mediainfo] November 4-én megkezdi műsora terjesztését a Humor1 nevű szórakoztató csatorna, közölte Oroszi Eszter operatív igazgató hétfőn az MTI érdeklődésére.

"Adásunk induláskor a UPC hálózatában lesz látható, de tárgyalunk más szolgáltatókkal is" - közölte Oroszi Eszter, hozzátéve, hogy a UPC a jövő hónap folyamán több lépcsőben kapcsolja be hálózatába az adót. Az operatív igazgató szeptember közepén beszélt arról az MTI-nek, hogy a működtető társaság várakozásai szerint november elején elindulhat a Humor1, hozzátéve: műsoruk átvételéről már egyeztetnek a kábeltelevíziós szövetségekkel.

Elképzeléseiket ismertetve akkor közölte: a Humor1 TV Rt. által működtetett csatorna napi 16 órában - reggel 10 és hajnali 2 óra között - sugározná adását. A műsoridőn fele-fele arányban osztoznának a tengerentúli, valamint az európai produkciók.

Hétköznap javarészt sorozatokat, hétvégenként pedig "családi csemegéket" tűzne műsorára a Humor1. Az adó szombatonként, vasárnaponként sugározná a MOKÉP archívumából vásárolt alkotásokat, valamint a saját gyártású - Maksa Zoltán és Rózsa György csapatainak vezetésével készült - kabaré-összeállításokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gz8 #2
    Vicces az aláírásod, bár az angoltudás akut hiánya egyértelműen kimutatható.
  • O0D: #1
    Biztos nagyon LOL: lesz .

    www.alvilag.hu/szarhumor