SG.hu

Digitális fejhallgatót jelentett be a Trust

A Trust 640U Silverline Headset beépített hangprocesszorral és USB-csatlakozóval van felszerelve.

A 640U Silverline Headset USB - mint neve is mutatja - egy USB-csatlakozású mikrofonos fejhallgató. Különlegessége, hogy beépített digitális hangprocesszort tartalmaz, ami azt jelenti, hogy nem használja a PC vagy a notebook hangkártyáját. Emiatt a kártyát más alkalmazások használhatják, és a fejhallgató használatakor a hangszórókat nem kell lecsatlakoztatni. A digitális hang garantálja a fejhallgató kiváló hangminőségét, a szoftver pedig valósághű, virtuális 7.1-es hangzást nyújt. Mindezeken felül, a típus frekvencia-átvitele 20 - 20 000 Hz, aminek eredménye a rendkívül tiszta mélyhangzás.


A 640U Silverline Headset digitális hangerő-szabályozóját a kábelbe iktatták, és be/ki kapcsolót, valamint mikrofon-jelző LED-et is tartalmaz. A használat kényelmét a szabályozható mikrofon (video-konferencia, csevegés, on-line játék és telefonálás) és az állítható fejpánt növeli. A mikrofon szűrője elnyomja a háttérzajt. A fejhallgató nagyon egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez, mivel a fejhallgató és a mikrofon használatához csupán egyetlen USB-dugaszt kell csatlakoztatni.

A Trust 640U Silverline Headset USB dobozában található még a meghajtó-programokat és a szoftvert tartalmazó CD-ROM, valamint egy többnyelvű használati utasítás. A készülék 2004 októberének közepén jelenik meg az üzletekben, ajánlott ára 14 490 forint lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dez #4
    "A digitális hang garantálja a fejhallgató kiváló hangminőségét"

    MARKETINGSZÖVEG. (Nem ettől függ.)

    "a típus frekvencia-átvitele 20 - 20 000 Hz, aminek eredménye a rendkívül tiszta mélyhangzás"

    MARKETINGSZÖVEG. (Lesz mély, de nem ettől függ a tisztaság.)
  • TheZsenyka #3
    Trust 640U Silverline Headset, kódnevén "SATU". Figyeljétek már mekkora ordenáré erővel szóríthatja az áldozat búraszerkezetét...
  • Tetsuo #2
    Virtuálisan! LOL
    Azért ha a térhatást ki lehet kapcsolni, egész jó is lehet..
  • HUmanEmber41st #1
    mitől lesz 7.1 hangzás 2 hangszóróból?
    Már kipróbáltam olyan fejhallgatót, amiben kétoldalt van 3-3 hangszóró... ott van térhatás..no de itt???