SG.hu

Ingyen internet a Sziget Fesztiválon

A GTS-Datanet immár harmadik éve biztosítja Európa egyik legnagyobb fesztiválján, a Sziget Fesztiválon a résztvevőknek a szélessávú Internet elérést.

A tavalyi évben a Sziget Fesztivál Internet sátrában mintegy 30 000 résztvevő internetezhetett. Az internetelérés idén is ingyenes, a gépeknek helyt adó sátor pedig légkondicionált lesz. A GTS-Datanet által biztosított szélessávú kapcsolat segítségével az e-mail-ezés, a hírpotálok és sms portálok látogatása mellett jó minőségben lesznek elérhetők a neten található különböző multimédiás tartalmak is. A 12. Sziget több mint 60 helyszínen ezernyi programot ígér, és legalább 350.000 látogatót vár.

A Sziget Fesztivál mellett idén további rendezvények résztvevői is rákapcsolódhatnak a világhálóra a GTS-Datanet segítségével. A vasárnap lezárult, Fonyódon megrendezett 29. EFOTT-ra közel 30 000-en látogattak el 5 nap leforgása alatt. A koncertek és egyéb érdekes programok mellett sokan éltek az internetezési lehetőséggel, a számítógépek szinte folyamatosan foglaltak voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!