SG.hu

Számítógépes hálózati játék is lesz a Szigeten

A hálózatban játszható számítógépes programok hódolóinak a Senorg Rt. igyekszik kedvében járni. Öt gép, éjszakába nyúló nyitva tartás, és három teljesen különböző játék igyekszik eleget tenni a várakozásoknak.

A Szigetben az a jó, hogy mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot. A sziget nagy, színpadi rendezvényeit már a kezdetektől számos helyszín, szórakozási lehetőség színesítette. Idén a Senorg Rt. is próbál a látogatók kedvében járni. A logikai sátorban lehet sakkozni, gót játszani, amőbázni és bridge-ezni is. Itt házi versenyekre és kötetlen játékokra is egyformán van lehetőség.

A logikai sátortól nem messze felállítandó, légkondicionált irodakonténerben öt, egyenrangú hálózatba kötött, nagy teljesítményű számítógép szolgálja majd a hálózatos játékok megszállottjainak örömét. Az IDG kiadóval közös szervezésben létrejött többjátékos megmérettetés három versenyszámban zajlik. A versenyeket FIFA 2005, Quake III., illetve Need for Speed kategóriában tartják, hogy minden stílus képviselői megtalálják az ízlésüknek megfelelő kihívást. Érdekessége az eseménynek, hogy a helyezettek a díjakon kívül automatikusan részvételt nyernek az EARTHQUAKE nevű országos versenyre, amely esemény egyben a világbajnokság selejtezője is. Aki pedig azt is megnyerné, az ingyen jut ki a Los Angeles-i világbajnokságra, hogy a világ legjobbjaival mérkőzzön meg.

A lebonyolítás a két cég illetékesei szerint időpontkártyás rendszerben zajlik majd, fél órás összecsapásokban. Egy-egy nap egy-egy játéknak lesz szentelve, majd a következő nap a következő játéké, és ez ismétlődik háromnapos ciklusokban a fesztivál teljes ideje alatt. A szervező ígérete szerint a konténer délelőtt 11-től egészen késő éjszakáig nyitva lesz, a várhatóan tömeges igényhez igazodva, és a gépek megállás nélkül dolgoznak majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BlueGold #4
    "öt, egyenrangú hálózatba kötött, nagy teljesítményű számítógép szolgálja majd a hálózatos játékok megszállottjainak örömét." Hát én ennél azért egy kissé több géppel szoktam lan-party szervezni. A szervezöket talán rá kéne beszélni egy min 20 gépes hálóra.
  • [HUN]PAStheLoD #3
    tökjóó .. huu .. majd részegen két koncert között tolhatnak kék hármat a látogatók :D
  • tehen_m #2
    Azt WCG -nek hívják :D
  • Punkerwork #1
    :)