SG.hu

Július 22-én jelenik meg a Sziget Fesztivál programfüzete

[Mediainfo.hu] Idén augusztus 4. és 11. között tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Hajógyári-szigeten az egyhetes fesztivált, és idén is az Est Média adja ki a Sziget hivatalos programfüzetét.

A Pesti Est neve a kezdetektől összefonódik a Szigettel, hiszen már a második fesztivál óta jelenik meg a kiadvány gondozásában különszám a rendezvényre. Idén július 22-én tizenegyedik alkalommal jelenik meg a Sziget programfüzet az Est Média gondozásában, 180 000 példányban. Ebből 30 000 példány a vidéki Est Lapok terjesztési helyein, 60 000 példány Budapesten, a Pesti Est kiemelt terjesztési helyein, 90 000 példány pedig a rendezvény helyszínén lesz megtalálható. Angol nyelvű kiadás is születik, ami július 29-étől 20 000 példányban lesz elérhető a külföldi vendégek számára a fesztivál előtt és alatt.

A Sziget Fesztivál 2004 különszám az eddigiekhez hasonlóan helyszíni mellett napi és koncert/DJ bontás szerint rendszerezi az egy hét teljes programját, a magyar változatban 136, az angolban 40 oldalon. A helyszínen a teljes és részletes program csak ebben a különszámban található meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!