Rónai György

Siemens CFX65: LED-es vaku, ami egyben elemlámpa is

A Siemens Mobile bejelentette a legújabb CFX65-ös telefonját, amely kinyitható, fiatalos stílusú, ráadásul a VGA kamerája mellett egy LED-es vaku található, ami egyben elemlámpa is. Egy belső, 65 ezer színű CSTN, és egy fekete-fehér külső kijelzője is van, az antennája pedig a CF62-höz hasonlóan hurok kialakítású.

A CFX65 a VGA felbontású (640x480) kamerája révén szinte fotózási élményt nyújt. A 4x digitális zoom mellett a LED vaku is segítséget nyújt abban, hogy mobiltelefonhoz képest kiváló minőségű fotókat készíthessünk vele. Az így készített képeket a telefon 65 ezer színű CSTN (160x128) kijelzőjén tekinthetjük meg, amelyet egy külső, fekete-fehér (96x94) megjelenítő egészít ki.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A készülék támogatja az MMS-, EMS- és email-küldést is, ezenkívül rengeteg Java alkalmazás és előre installált játék is található rajta. A Siemens mobiltelefon részleg vezetőjének szavaiból kiderül, hogy a fiataloknak szánják: "A CFX65 a divatos kinézetet párosítja az egyszerűen kezelhető technológiával, így a készülék ideális lesz a fiatalabb, ám igényes korosztály számára."


Természetesen a telefonhoz rengeteg kiegészítő kapható, ilyen például a headset, az autós kihangosító, a SyncStation, a többféle töltő és adatkábel megoldás. A 97x48x23 mm méretű, 88 grammos telefonhoz egy praktikus, textiből készült tokot is kapunk. A CFX65 várhatóan augusztustól lesz kapható Európában és Ázsiában, az árát azonban mindenhol helyileg határozzák meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bld #12
    tényleg esztétikusan néz ki de azért még mindig nm vennék szérnyithatós telót..
  • Tetsuo #11
    Aha. De ezzel már Webezni is lehet, nem? Meg modemként is lehet használni gép mellett.
    /Legalábbis nekem olyan kell..
  • ShaiHulud #10
    a wap eppen akkor hasznos ha nem tudsz gep ele kerulni. sok fontos infot meg lehet tudni waprol, es emailezesre is jo. csak tudni kell hasznalni:)
  • The Garrett #9
    arról nem szól a mese az elemlámpás vaku hány perc alatt meríti le az aksit :P

    száksz.
  • 12346 #8
    telóra aztán biztos hasznos lehet a net:) wapot se értettem soha. semmi olyan nincs, amit ne lehetne itthon gép előtt nyomni. egy átlag felhasználónak a wap se igazán kéne. csak azért nyomják, mert mért ne. fontoskodás foreva:)
    játékok se kötöttek le soha egy telón. nem nagy szám. teló arra van, amire kitalálták. fonálni meg hasonlók. fényképező meg majd poén lesz, ha igazi fényképet is tud majd egyszer csinálni maszatolás helyett.
  • Flashy #7
    eh, megint. hangsulyozzák hogy hurok kialakításu az antennája de még arra is csak tippelni lehet hogy ez jó vagy rossz, nemhogy akár 1 mondatban is hogy mi az. a gombjai elég gázosak, a képen is a kéz 1 ujjal szinte mindet meg tudná nyomni egyszerre :)
  • Tetsuo #6
    Nekem csak Internet s Java-játékok kellenek. Na meg sok Ah-s akksi.
  • Borg #5
    Többet tud, de méginkább piperetelefonnak néz ki:)
  • GABOR16 #4
    a CF62-nél mindenképp jobb
  • Laslow #3
    Ez az első szétnyitható telefon, ami tetszik.