Rónai György

West McLaren SX1

Az Olympus-Ferrari digitális fényképezőjét követve most a Siemens állt össze a West McLaren Mercedes Forma 1-es csapattal, hogy az ő színeikben dobjon piacra limitált példányszámban SX1-es telefonokat.

A Siemens legújabb zászlóshajója, az SX1-es most Forma 1-es köntöst kapott, így főleg a McLaren F1 rajongóknak lesz minek örülniük. A telefon ennek megfelelően egy sor McLaren Mercedes dizájnelemet kapott, így például az indulóanimáció is egy Mercedes Forma 1-es autó, illetve az alapértelmezett csengőhang is a versenyautók hangját utánozza. A menüjébe extra elemek is kerültek, úgymint F1 versenyinformációk, a McLaren csapattal kapcsolatos hírek, illetve egy képgalériát a csapat tagjairól.


Az SX1 109 x 56 x 19 mm méretű, és 116 grammot nyom. A telefon 4 óra beszélgetésre, vagy 200 óra készenlétre képes egy feltöltéssel. Talán eddig a legnagyobb különlegessége a mostani F1 dizájn mellett a különc billentyűzet volt, ahol a gombok teljesen szokatlan módon lettek elhelyezve. A VGA kamerájával akár rövid videókat is rögzíthetünk, audio oldalon pedig támogatja az MP3 lejátszást, és FM rádió is van benne. A telefonon található egy MMC bővítőhely is, gyárilag egy 32MB-os kártyát kapunk hozzá.

A rajongók efféle buzdítása talán mostanában rá is fér a McLaren csapatra, hiszen a versenyekben nem éppen a legjobb formájukat hozzák. A West McLaren különlegesség csak limitált ideig lesz megvásárolható a Siemenstől, méghozzá 649 eurós, tehát nagyjából 160 ezer forintos áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bandia #23
    Sumi bekaphatja:P Egy balfasz...Csak azért mert ferrariban ül...Egyébként ferrari drukker vagyok, de a Scumachert ki nem állhatom. De azért remélem hamarosan lesz Forma 1 a bar honda, meg a renault talán megszorongatja kicsit őket...De akkor is FERRARI:):) Csak már szeretnék versenyt látni...Idén végre Monacoban megcsillant valami...Ott azért nem volt annyira otthon a sumibuzi:)
    Úgy lenne érdekes, ha mindenki Ferrarival versenyezne...Ott már nem mindíg ez az arc nyerne az tuti...
    Na sebaj...várom a versenyt:)
    A telefonnak meg tényleg semmi köze a Mc Larenhez...most az hogy szürke az egy dolog:) Meg a csapat sem tud semmit felmutatni...
  • QuippeR #22
    hát ebben van valami.

    ON: szép teló, elég brutál kinézete van. szerintem ha fejbecsapnám vele schumachert, szegény elterülne mint az alföld.
  • Nyers #20
    Ez hülyeség. A McLaren és a Siemens kapcsolata már ősrégi és nem hinném, hogy akkora lenne a baj, az idei év nem jött össze, ennyi. ÉS jön az új kocsi is. ;)
  • BubaMester #18
    Ez már elég régi hír... A Siemens honlapján régen kinnt van.
  • juhand #15
    A Siemenstől nem nézik a Formula1 közvetítéseket ?
  • Me Ga #13
    Savanyú a szőlő, mi?
  • kombajn #12
    Bezony, Alonso rulez! A McLaren eltűnt a süllyesztőben a BMW-vel együtt(pedig a "rozmár" szerintem nagyon brutkón néz ki :)), sebaj, kaptunk Bar-t meg Renault-t. Palik Lacis teló kéne! :D
  • tigeroo #11
    heheh! renault rulz! bennük van még vmi, ami viszi a csapatot! Baumgartnernél meg ez is jobb...=P
  • horbykeee #10
    teccik a teló de nem vennék ilyet a Mclaren miatt....egy szar team Schumi hajrá!!!(nem divat drukker vok)....
    amugy meg Nokia párti is vok szal.....
    még annyi hogy az alap teló is lehetett volna ilyen designnel
  • Punkerwork #9
    rábasztál kis barátom mert alonso fan vagyok, ettől függetlenül 1 haldokló csapatra építeni 1 új termék reklámját elég nagy ökörség ezt te is beláthatod...