SG.hu

Ősztől kapható a Panasonic X300

A Panasonic egy új modellben egyesíti a kinyitható kijelzőt és a digitális fényképezőgépet.

Az egyetlen gombnyomásra nyíló kijelzővel ellátott X300-as az első telefon az ilyen típusú készülékek terén. A háromsávos mobiltelefon 65000 színmélységű színes kijelzővel, videó felvételi és lejátszási lehetőséggel, többszólamú csengőhangokkal, multimédiás üzenetkezeléssel (Multimedia Messaging, MMS) és beépített kamerával rendelkezik.

Masatoshi Kitade Úr, a Panasonic Mobile Communication Europe vezérigazgatója a következőket mondta: “Az X300-as egy izgalmas kiegészítése a Panasonic termékvonalának. Újító, kinyitható kijelzője a kiemelkedő minőségű telefont digitális fényképezőgéppé alakítja. Rövid videofilm és állókép készítési lehetőségével az X300-as a mobiltechnológia élvonalában van. Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként kínálhatunk telefont ilyen kivitelben, folytat-va úttörő tevékenységünket ebben az iparágban".

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyításhoz

Egyetlen gombnyomásra nyíló kijelzőjével az X300-as egyszerűvé teszi az állóképek és videofilmek készítését. A beépített VGA kamera rendelkezik egy hasznos időzítő funkcióval is ebben az új eszközben. Az állóképeket és a videofilmeket elkészítésük után az akár 65000 színben pompázó, kristálytiszta, kinyitható kijelzőn tekinthetjük meg.

Az X300-as GPRS és MMS támogatása lehetővé teszi felhasználói számára képek és videofilmek küldését PC-re vagy egy másik, kompatibilis telefonra. Az X300-as funkciókban gazdag, de ugyanakkor könnyű és egyszerűen használható. A telefon az újító kivitelezésen túl az összes olyan alapvető és elvárható tulajdonsággal rendelkezik. Ide tartozik a 20 db 40 szólamú csengőhang, a határidőnapló, a számológép, letölthető játékok és hátterek, hogy csak párat említsünk ezek közül. A készülék háromsávos, így a képeket és videofilmeket a világ bármely pontjáról megoszthatjuk másokkal is.

Az X300-as 2004. őszétől kerül forgalomba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!