Spencer

A McDonald's éttermekben online zeneszámokat adnak majd a menük mellé

Lassan eljutunk oda, hogy a McDonald's eladók azt kérdezik majd tőlünk, hogy a hamburger és a sültkrumpli mellé nem kérünk-e egy Beyonce, vagy esetleg egy Bruce Springsteen számot?

Ismeretes, hogy Japán vezető szórakoztató elektronikai gyártója, a Sony hamarosan beindítja vadonatúj internetes zeneletöltési szolgáltatását, és a cég marketingesei minden eszközt be kívánnak vetni annak érdekében, hogy a szolgáltatást rövid időn belül felfuttassák. Itt jön be a képbe a kiterjedt nemzetközi gyorsétterem láncot működtető McDonald's, mely együttműködési szerződést kötött a Sonyval. A szerződés értelmében a McDonald's vendégei bizonyos menük vásárlása esetén olyan kódokat fognak kapni, melyek révén később az internetről ingyenesen tölthetnek majd le különböző zenei felvételeket. A Sony és a McDonald's képviselői egyelőre nem kívántak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, mindenesetre az utóbbi cég munkatársai utaltak arra, hogy a McDonald's a közeljövőben zenei, sport, divat és szórakoztatóipari témájú projekteket fog indítani.


A fiatalok bálványa, Justin Timberlake is a vállalatot segíti

A Sony egy olyan, számára teljesen új piaci szegmensben kívánja megvetni a lábát, melyet jelen pillanatban az iTunes révén az Apple Computer, illetve a Napster révén a Roxio dominál. A többek közt Beyonce, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Michael Jackson, Gloria Estefan és Offspring albumok kiadásával foglalkozó Sony idén januárban jelentette be, hogy tavasszal be kívánja indítani Sony Connect névre keresztelt internetes zenefájl letöltési szolgáltatását. Tudni lehet, hogy a Sony Connect keretein belül a felhasználók 500 ezer zeneszám közül választhatnak majd, melyek darabját 99 cent ellenében lehet majd letölteni.

A közelmúltban a Walkman révén óriási sikereket elért vállalat nem titkoltan abban bízik, hogy az online szolgáltatás felfuttatása segítségével jelentős mértékben javulni fognak a cég hordozható digitális zenelejátszó termékeinek eladási mutatói. Az Apple Computer esetében ez a recept egyszer már bevált, ugyanis az iTunes szolgáltatás beindítását követően több iPod zenelejátszó talált gazdára, mint korábban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akoskaaa #12
    és azt tudod-e, hogy mind baromság, amit mondasz?
    mint belsős szeretnélek megnyugtatni, hogy a mcdonalds magyarország kft. -bábolnáról(marha, sertés) ill. németországból(csirke) hozatja a húsokat. evvel semmit nem nehezítünk etiópia ellátásán, inkább felvásároljuk a magyar terméket. nem is beszélve a pesti kenyérgyár fellendüléséről amióta a mekinek termelnek..
    -a happymeales figurákat kínában állítják elő, mint a műanyag játékok 99%-át. esélyesebb a futószalag mint a gyerekmunka, de még a gondolat is egy hatalmas baromság.
    -aztán. az, hogy minden ötödik órában nyílik egy "macky", az azt jelenti, hogy igény van rá és ezt magyarázni nem kell.

    -kifli: egyél egy kisméretű margaritát ami mellé(pl ital) semmit sem kapsz ugyanannyiért. a két db "hús" dolgot nem is értem, hogy mi a fenét akarsz.

    buta megjegyzésekre és érdeklődő normális kérdésekre szívesen válaszolok!
  • Tetsuo #11
    És azt tudod-e hogy az európai marhák takarmányát olyan országokból importálják, ahol nincs hely a lakosságot ellátó élelmiszertermeléshez?
    A happymeals figurákat pedig gyermekmunkával állították elő, ironikus nem?
  • Tetsuo #10
    Azt tudtátok hogy minden 5. órában nyílik egy Macky a Földön? És azt tudtátok h a Macky a világ legnagyobb marhahús felvásárlója, s a legelők miatt esőerdőket vágtak ki Dél-Amerikában?
  • RelakS #7
    A mátrixparódiában nagyon állat volt :D
  • shim #5
    elég gyenge ízlésed van ha szted finom a meki...
  • shim #4
    "A fiatalok bálványa, Justin Timberlake..." megaLOL
    :DDD
  • bandia #3
    Miért a Mc'Donalds!! Sz*r műkaja! Ok, hogy finom, de még ezzel is növelni akarják a dagadt egészségtelenül élő emberek számát?? Jó szlogen..." Gyere a Mc1 Donaldsba zenét hallgatni, és még táncolnod sem kell. Hízhatsz nyugodtan zenére:DD " Aerobic Meki:D Jó étvágyat!:)

    Én maradok a pacalpörköltnél, az legalább nem műanyag...Ha már hízni akarok:D
  • Chappy #2
    Úgy igazad van. Én havonta ha egyszer megyek ilyen helyre. Amúgy ez jó ötlet
  • Csatti #1
    Én lassan eljutottam oda, hogy már be se teszem a lábam ilyen gyorskajás helyekre... drágák, a kaja kevés ráadásul egészségtelen is hosszú távon