JohnnyCage

Xbox Music Mixer: Médiaszoftver Xboxhoz

A szoftveróriás Microsoft hétfőn jelentette be az Xbox Music Mixert, amely az első olyan szoftvert képviseli az Xbox játékkonzolon, amely nem a videójátékokhoz kapcsolódik.

Az Xbox Music Mixer bejelentése a szoftveróriás Microsoft legfontosabb közleménye volt a Los Angeles-i Electronic Entertainment Expo (E3) kiállításon. A megoldás egy 40 dolláros csomagban érhető el, amely ősszel kerül a boltokba, és egyaránt tartalmaz PC-s, valamint Xbox szoftvereket.

A programok lehetővé teszik a digitális zenefájlok, valamint fotók áttöltését a PC-ről a játékkonzol merevlemezére, ahonnan a játékos le is játszhatja, illetve meg is nézheti azokat. "Kibővítjük az interaktív szórakoztatás fogalmát" - mondta Ed Fries, a Microsoft egyik vezetője hozzátéve, hogy az új szoftver még többet tesz elérhetővé az Xbox szórakoztató képességéből.

David Hufford, a Microsoft termékmenedzsere a kiállítás előtt úgy nyilatkozott, az új csomag, amellyel a játékosok zenét hallgathatnak, képeket nézegethetnek, vagy - a csomagban található mikrofon segítségével - akár karaoke-zhatnak is, jelentősen megnöveli a konzol értékét.

Hufford úgy véli, az Xbox már elég elterjedt játékkonzol ahhoz, hogy a Microsoft egyéb felhasználási lehetőségeket is számításba vegyen.

A Microsoft a kiállításon számos új játékprogramot is bejelentett az Xbox konzolhoz, valamint kiadta az Xbox Live online szolgáltatás bővített változatát, amely többek között azt is lehetővé teszi, hogy a játékosok szöveges üzenetben értesüljenek mobiltelefonjukon, kéziszámítógépükön, vagy egyéb készülékükön, ha barátaik játszani szeretnének velük a szolgáltatáson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elvis #7
    xbsuxx: és akkor ez most hogy jött ide? amúgy meg baromság. :)

    amúgy én is minden filmet xbox-on nézek. :)
  • juanka #5
    egy winyo csere a box-ban es nincs többe helyhiany sem...
  • juanka #1
    tenyleg nagy "ujdonsag" lesz. :-)
    miota is van Xbox Media Player?
    egyebkent en mar szinte csak e box-ot hasznalom a letöltött filmek lejatszasara. egyszerüen kenyelmesebb, mint a pc (+halkabb) ill. a TV-t jobban szeretem nezni, mint a monitort.