JohnnyCage

Keresett az új Game Boy Advance változat

A japán videójáték gyártó Nintendo pénteki bejelentése szerint a társaság ezidáig mintegy 800 ezer darabot adott el új Game Boy Advance SP mini játékkonzoljából, a Legend of Zelda elnevezésű játékprogram eladásai pedig hamarosan elérhetik az 1 millió darabot.

A The Legend of Zelda: The Wind Maker elnevezésű játékszoftver már a március 24-ei kiadás előtt mintegy 600 ezer példányban kelt el, a szaküzletek azóta pedig már a mintegy 1,1 millió darabos első szállítmányt is szinte teljesen kiürítették. A Nintendo nagy reményeket fűz az új játékhoz, amely már eddigi eladásai alapján is rendkívül jó eredményt ért el.

A Zelda az ipari szakértők szerint a Nintendo legnagyobb lehetősége a GameCube játékkonzol eladásainak fellendítésére az idei év első felében. A GameCube az amerikai piacon egyértelműen a harmadik helyre szorult, a Sony Playstation 2, illetve a Microsoft Xbox mögött. A japán gyártó szerint a GameCube eladásai a Zelda előjegyzésének megkezdése óta mintegy 20 százalékkal emelkedtek.

A március 23-án kiadott Game Boy Advance SP szintén komoly szerepet kaphat a társaság stratégiájában. A mobil videójáték új változata az eredeti változat túlzottan halvány, nehezen látható kijelzője helyett egy új, erőteljes háttérvilágítással rendelkező színes LCD-t tartalmaz, valamint a készülék külseje is megváltozott.

Az eredeti Game Boy Advance egyelőre továbbra is a piacon marad, bár a készülék februári eladásaiban regisztrált drasztikus visszaesés arra utal, hogy a játékosok inkább vártak egy hónapot az új modellre, és feltételezhetően a jövőben is szívesebben választják majd a drágábban kapható új változatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hzx #16
    ja, a GBA nem arra van, hogy kiváltsa a telefonod, konzolod vagy a PC-d. Hanem arra, hogy hazafelé menet vagy az ágyban tolhasd hordozható kocsiaksi nélkül. Kedves kis darab egyébként, míg ki nem próbálod, nem lehet igazán megítélni.
  • soniq #13
    A 7650-es telefonnal azért nem olyan játszani mint egy SP-vel! Nekem egy SonyEricsson P800-am van, mégis vetem egy SP-t! Hiábba erősebb a Hardware azért nem olyan a játékélmény. Nem beszélve arról, hogy én is felraktam a 7650-re a Doom-ot (mikor még volt 7650-em), és az egész telefon beállt, és lefoglalta az összes memóriát! (4Mega)
  • vax #12
    Az 5x gyorsabbat hogyan számoltad ki? Köszi a választ. A Vodafonnál tényleg ilyen jó áron adják 2 éves hüségnyilatkozattal. A játékok nem Java nyelven iródnak rá?
  • versio #11
    60k a vodanal, igy meg nem vészes a dolog
  • Lacc #9
    Igen Version, csak nincs mindenkinek felesleges kidobnivaló 150k forintja egy mobilra tudod.
  • Shadow_THH #8
    Hát az biztos hogy igen ronda, de legalább a sima GB hibáit kijavították benne... De érdekel is engem ha lesz Ngage nemsokára :)
  • b #7
    a japcsi testvéreink tényleg kezdenek becsavarodni! :)
  • versio #6
    7650
  • vax #5
    Bocsi fiúk, lányok, de használta már valamelyikötők ezt "élőben".
    Másrészt a régebbi vasat a hátadra kötöd és űgy hurcolászod?
    Az viszont igaz, hogy a közeljövőben megjelenő Nokia Ngage jobb alternativa lehet. Jelenleg a IPAQ-ok jobbak bár árban sokkal többe is kerülnek. Igaz több mindenre használhatóak.
    Milyen telefonod van Version?
  • zaki #3