16
  • hzx
    ja, a GBA nem arra van, hogy kiváltsa a telefonod, konzolod vagy a PC-d. Hanem arra, hogy hazafelé menet vagy az ágyban tolhasd hordozható kocsiaksi nélkül. Kedves kis darab egyébként, míg ki nem próbálod, nem lehet igazán megítélni.
  • soniq
    A 7650-es telefonnal azért nem olyan játszani mint egy SP-vel! Nekem egy SonyEricsson P800-am van, mégis vetem egy SP-t! Hiábba erősebb a Hardware azért nem olyan a játékélmény. Nem beszélve arról, hogy én is felraktam a 7650-re a Doom-ot (mikor még volt 7650-em), és az egész telefon beállt, és lefoglalta az összes memóriát! (4Mega)
  • vax
    Az 5x gyorsabbat hogyan számoltad ki? Köszi a választ. A Vodafonnál tényleg ilyen jó áron adják 2 éves hüségnyilatkozattal. A játékok nem Java nyelven iródnak rá?
  • versio
    60k a vodanal, igy meg nem vészes a dolog
  • Lacc
    Igen Version, csak nincs mindenkinek felesleges kidobnivaló 150k forintja egy mobilra tudod.
  • Shadow_THH
    Hát az biztos hogy igen ronda, de legalább a sima GB hibáit kijavították benne... De érdekel is engem ha lesz Ngage nemsokára :)
  • b
    a japcsi testvéreink tényleg kezdenek becsavarodni! :)
  • versio
    7650
  • vax
    Bocsi fiúk, lányok, de használta már valamelyikötők ezt "élőben".
    Másrészt a régebbi vasat a hátadra kötöd és űgy hurcolászod?
    Az viszont igaz, hogy a közeljövőben megjelenő Nokia Ngage jobb alternativa lehet. Jelenleg a IPAQ-ok jobbak bár árban sokkal többe is kerülnek. Igaz több mindenre használhatóak.
    Milyen telefonod van Version?
  • zaki
  • versio
    a telefonom 5-ször nagyobb teljesitményü mint ez a szar
    uj csomagolás aztén a hülye nép meg veszi mint a cukrot, meg is érdemlik
  • CSOCSO
    Ez a GB egy királyságos dolog de max flash kártyával:)