Franczy

Új szolgáltatást indított a Yahoo

A Yahoo hétfőn beindította legújabb szolgáltatását, mely nem más, mint egy olyan játékszolgáltatás, mely többek közt számtalan, kizárólag az Interneten keresztül elérhető játéklehetőséget nyújt a felhasználók számára. A cég képviselői a vadonat új, Games on Demand névre keresztelt szolgáltatás beindulása kapcsán elmondták, hogy a Yahoo azt reméli, hogy a szolgáltatás révén minden korábbinál nagyobb számú játékos látogatja majd a Yahoo különböző internetes oldalait, valamint, hogy a játékszolgáltatásnak köszönhetően egyre többen fizetnek majd elő a Yahoo és az SBC Communications által nemrégiben indított szélessávú internetes szolgáltatásokra.

A közelmúltban több játékkiadó céggel közösen dolgoztunk azon, hogy legújabb szolgáltatásunk, a Games on Demand keretein belül kiváló játékok segítségével remek játéklehetőséget biztosítsunk a számítógépes játékosok számára - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban David Mandelbrot, a Yahoo Media and Entertainment vezérigazgatója.

Mandelbrot elmondta, hogy a most indult Games on Demand szolgáltatás keretein belül a játékosoknak a kezdetekben mintegy negyven különböző játék kipróbálására nyílik lehetőségük, melyek között akció, kaland, szimulációs, sport, mászkálós és családi játékprogramok egyaránt megtalálhatók, vagyis a Yahoo reményei szerint az új szolgáltatás a felhasználók rendkívül széles körében népszerű lesz. A Games on Demand szolgáltatáson belül többek közt olyan játékokat lehet elérni, mint például a Grand Theft Auto, a Tomb Raider Chronicles, vagy a Skateboard Park Tycoon, vagyis az új szolgáltatás kapcsán elsősorban régebbi sikerjátékokról beszélhetünk, és nem a legújabb játék bestsellerekről.

A játékosoknak a Yahoo-féle Games on Demand kapcsán többféle fizetési lehetőségük adódik. Egy játék három napra történő bérbeadása 4,95 dollárba kerül, három játék harminc napra történő bérléséért 12,95 dollárt kell fizetni, tíz játék harminc napig tartó használata pedig 14,95 dollárba kerül. A Games on Demand szolgáltatás egyébként a maga nemében nem számít újdonságnak, ugyanis az elmúlt években több cég, így például a PlayNow.com és a RealNetworks is beindította hasonló szolgáltatásait. Az igazsághoz tartozik, hogy ezen szolgáltatások az eddigiekben nem igazán váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Devla #1
    Tipikus: csinaljunk meg egy kis penzt a lefutott jatekokbol, ugyanarrol szol ez is mint a szamtalan gold, game of the year, x db-jatek-egy-csomagban es hasonlo kiadasok.