JohnnyCage

Megjelent az AOL 8.0 tesztverziója

Az AOL TIme Warner America OnLine divíziója szerdán lerántotta a leplet az AOL online szolgáltatás 8.0-ás verziójának tesztváltozatáról, amely szigorúbb szülői felügyeletet, illetve megnövelt biztonságot ígér.

A médiaóriás online egysége, amely a közelmúltban jelentős visszaesést regisztrált reklámbevételeiben, illetve a felhasználók számának növekedésében, még az amerikai kormány belső vizsgálatait is kénytelen elviselni. A társaság a vezetők elmondása szerint azonban áll elébe mindenféle elszámolási vizsgálatnak, és a mostani sem tartja vissza abban, hogy még az ősz folyamán kiadja AOL szolgáltatásának következő verzióját.

Az AOL szerint a társaság elsősorban a szülői szabályzóeszközök (Parental Controls) kibővítésére fektette a hangsúlyt az AOL 8.0 kifejlesztésénél. Az aggódó szülők a jövőben szabadabb kezet kapnak gyermekük online tevékenységének szabályzására, sőt a gyermek által meglátott oldalak még külön jelzést (Report Card) is kaphatnak, mintegy virtuális lábnyom, vagy ujjlenyomat.

Az AOL Time Warner bejelentésére egyébként alig két héttel azután került sor, hogy az elsőszámú rivális Microsoft bemutatta az MSN legújabb verzióját, amely történetesen szintén kibővített, személyre szabható szülői felügyeletet ígér.

Az AOL 8.0 az említett újítások mellett új e-mail menedzselési lehetőségekkel is bővül, mint például az elektronikus levelek szűrése, illetve csak az ismert feladóktól érkező e-mailek megjelenítése. - A bétatesztelők korai visszajelzései igen pozitívak - mondta David Gang, az AOL marketing részlegének alelnöke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yfel #6
    Én rengeteg embert ismerek akik folyamatosan panaszkodnak rá (AOL Canada)... a legtöbb panasz arra van, hogy nagyon lassú és a gép teljesítményét is rontja.

    Persze kinek mire kell. Egy embert én is ismerek akinek nincs semmi baja vele, de ő csak hetente egyszer nézi meg az emailjeit és neki annyi az internet :)
  • Pheel #5
    A főnökömnek, aki járja a világot, mint egy rossz stuardes :) AOL-os előfizuja van, de még sosem hallottam panaszkodni rájuk. Pedig, ha neki nem tetszik valami, azt szereti az emberek tudomására hozni :)
  • Yfel #4
    Az új asszem már Mozillára épül... de egyébként mindenkinek igazat adok... iszonyatosan rossz szolgáltatás... szar program, lassú elérés, de csillog-villog csak tudnám minek...

    A három hónap ingyenes elérés amit meg adnak hozzá kell is, mert kb annyi idő mire be tudsz jelentkezni a netre... :)

    Gabest: Addig jó neked amíg nem ismered őket... ha egyszer otthon is nyitnak, eszedbe ne jusson tőlük net hozzáférést venni! :)
  • Gabest #1
    Most biztos lelámáztok, de mi a frászkarika az az AOL? Eddig azt hittem egy jól megtermett ISP, de most már úgy néz ki hogy verziószáma is van?! :)