Yfel#6
Én rengeteg embert ismerek akik folyamatosan panaszkodnak rá (AOL Canada)... a legtöbb panasz arra van, hogy nagyon lassú és a gép teljesítményét is rontja.
Persze kinek mire kell. Egy embert én is ismerek akinek nincs semmi baja vele, de ő csak hetente egyszer nézi meg az emailjeit és neki annyi az internet :)
A főnökömnek, aki járja a világot, mint egy rossz stuardes :) AOL-os előfizuja van, de még sosem hallottam panaszkodni rájuk. Pedig, ha neki nem tetszik valami, azt szereti az emberek tudomására hozni :)
Yfel#4
Az új asszem már Mozillára épül... de egyébként mindenkinek igazat adok... iszonyatosan rossz szolgáltatás... szar program, lassú elérés, de csillog-villog csak tudnám minek...
A három hónap ingyenes elérés amit meg adnak hozzá kell is, mert kb annyi idő mire be tudsz jelentkezni a netre... :)
Gabest: Addig jó neked amíg nem ismered őket... ha egyszer otthon is nyitnak, eszedbe ne jusson tőlük net hozzáférést venni! :)
Gabest#1
Most biztos lelámáztok, de mi a frászkarika az az AOL? Eddig azt hittem egy jól megtermett ISP, de most már úgy néz ki hogy verziószáma is van?! :)