Csabi

MP3 lejátszó cserélhető merevlemezzel

A hordozható audiolejátszók esetében egyre fontosabb szemponttá válik, hogy a könnyű és kis méretű kialakítás mellett minél nagyobb kapacitással rendelkezzenek. A D-Link az új MP3 lejátszójának fejlesztése során is nagyon fontos szempontnak tartotta a megfelelő adattároló eszközök kiválasztását és felhasználását.

Az új Roq-it egy 2,5 colos, 10 gigabájt kapacitású merevlemezzel rendelkezik. A cég szerint ezen körülbelül 150 órányi audio tárolható. A fájlok áttöltése a kis készülékre USB interfészen keresztül nagyon könnyen és gyorsan elvégezhető. Az audiolejátszó a csatlakoztatása után egy külön meghajtóként jelenik meg a Windowsban, így az állományok speciális szoftverek nélkül is egyszerűen átmásolhatók. Az új Roq-it érdekessége, hogy a beépített merevlemez könnyedén kicserélhető, így a készülékbe nagyobb kapacitású, 2,5 colos meghajtót is bele lehet helyezni. A minél jobb minőségű audiolejátszás érdekében a cég két megabájtos ESP (Electronic Shock Protection) védelemmel is ellátta az MP3 formátumú fájlokkal kompatibilis új eszközét.


A Roq-it 10 GB könnyen hordozható, hiszen a nagysága 142,5 x 120,8 x 27 milliméter, míg a súlya körülbelül 220 gramm. A készüléken megtalálható néhány gomb segítségével az egyes audiolejátszással kapcsolatos funkciók gyorsan és kényelmesen elérhetők. A Roq-it egy 64 x 128 pixeles, kék háttérmegvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, amelyen többek között megjelennek a zeneszámokra és az audiolejátszás állapotára vonatkozó legfontosabb információk. A cég szerint az új készülékben megtalálható akkumulátor körülbelül 8 órányi zenehallgatást tesz lehetővé egy feltöltéssel.

A Roq-it 10 GB kompatibilis a Windows XP, a Windows 2000, a Windows Me, a Windows 98SE, a Windows 98 és a Mac OS 9 operációs rendszerekkel. A D-Link legújabb MP3 lejátszójának hivatalos ára körülbelül 210 dollár (59 000 forint).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kope #14
    Januártol lesz mindeféleképpen, majd forumozok ide, ha ujabb info van rola... addig is kellemes unnepeket mindenkinek.
  • Kope #12
    Bocsi sracok, szoval nincs kamu az egeszben, mindossze az freemail szolgaltato megszunt, akinek a cimere regisztraltam a forumon. Szoval egyenlore a Forintos árat nem tudom az idén leirni, mert a D-Link januári árlistájában lesz benne, azt pedig csak év elején kapjuk készhez. Megmondom oszintén, a mukodési időt nem mértem, de napi kb. 2 óra használat mellett 3 napot kibirt a hidegben. És itt egy mailcim, ami mindenféleképpen élő: [email protected]

    Elnézést a félreértésért. Ha valakinek van kérdése, bátran tegye fel.
  • b #11
    gondolom te meg a főnöke vagy ennek a nagykópénak. :)
  • Kope #6
    Szuper kis kütyü, én is rákötöttem az automban a rádióra és szuperül muxik. Akit érdekel, a gyártó hazai disztribuciojánál dolgozom és be tudom szerezni a motyót baráti áron. Akit érdekel dobjon egy mailt, mert ez itt nem a reklám helye.
  • Remetix #5
    Vajon mennyire birja a razkodast hasznalat kozben?
    Illetve tul el-e egy leejtest?