Csabi

Az egyik legkisebb MP3 lejátszó

A Digital Global Network elsősorban az Egyesült Államokban tett szert nagy népszerűségre a jó minőségű digitális audiolejátszóinak köszönhetően. A cég legkiemelkedőbb eszközei az MPIO nevű termékcsaládhoz tartoznak. Az MPIO szériát gazdagítja az a legújabb MP3 lejátszó is, amelynek kifejlesztése során a cég elsősorban a kis méretű kialakításra törekedett. Ennek köszönhetően az új MPIO-DMK a világ legkisebb audiolejátszói közé tartozik.

Az MPIO-DMK súlya mindössze 29 gramm, míg a nagysága 88,3 x 29 x 23,1 milliméter, vagyis körülbelül akkora, mint egy átlagos kulcstartó. A cég szerint akár egy nyakláncra is felcsatolható, és kényelmesen viselhető. Joseph Lee, a cég elnöke az új termék bemutatója során hangsúlyozta, hogy a készülék a kis méretéhez viszonyítva nagy kapacitású Flash memóriával rendelkezik, hiszen típustól függően 32, 64 vagy 128 megabájt memóriát tartalmaz.


Az MPIO-DMK csak az MP3 formátumú fájlok lejátszását támogatja. A készüléken egy háttérmegvilágításos LCD kijelző is helyet kapott, amelyen a legfontosabb, audiolejátszással kapcsolatos információk különböző (angol, német, francia, japán és kínai) nyelveken jeleníthetők meg. A cég szerint az MPIO-DMK használata nagyon egyszerű. Az MP3 formátumú fájlok könnyen és gyorsan tölthetők át a számítógépekről, ami elsősorban a kis készüléken megtalálható USB portnak köszönhető. Az MPIO-DMK maximálisan az 5,5 Mbit/másodperces adatátviteli sebességet támogatja, és a Windows 98 illetve a Windows 2000 operációs rendszerekkel kompatibilis. Fontos megemlíteni, hogy a kis MP3 lejátszóhoz tartozó elem révén körülbelül két órán keresztül lehet zenét hallgatni.

A Digital Global Network legújabb, 64 MB-os memóriával rendelkező MPIO-DMK audiolejátszója 179 dollárba (50 000 forintba), míg a 128 MB-os változat 209 dollárba (59 000 forintba) kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ice Cortez #7


    Eladó egy használt, jó állapotú, 1GB-os fekete színű Stormblue AV700-as Audio/Video Player minden gyári tartozékával dobozban, frissített szoftverrel!

    Irány ár: 18 ezer Forint

    Ha valakit érdekel: itt nézzen körül!
  • Remetix #5
    Yikes, ket orankent elemcsere. Mennyibe kerul egy elem egy ilyen kutyube?
  • OliApa #4
    Kb. 5 év.
  • Laalee #3
    ez mind jo lenne ha telleg kulcstarto arban lenne :)