Csabi

Digitális audiolejátszó SD memóriával

A piaci felmérések szerint a hordozható digitális audiolejátszók egyre népszerűbbek a felhasználók körében. Ennek köszönhetően a nagyobb cégek mind komolyabb fejlesztéseket folytatnak annak érdekében, hogy a vásárlók egyre növekvő igényeinek meg tudjanak felelni. A felhasználók napjainkban ugyanis olyan hordozható audiolejátszókat kedvelnek, amelyek funkciókban gazdagok, kis méretűek és megfelelő kapacitású memóriával rendelkeznek a zenék tárolásához. A Panasonic ezeket az igényeket igyekezett figyelembe venni akkor, amikor kifejlesztette a SV-SD80 típusú hordozható digitális auidolejátszóját.

A Panasonic SV-SD80 típusú készülék az MP3, a WMA (Windows Media Audio) és az AAC (Advanced Audio Coding) formátumú audiok lejátszását támogatja. Egy kék színű, két soros LCD kijelzővel rendelkezik. Ezen a zeneszámokkal és a lejátszás módjával kapcsolatos legfontosabb információk jelennek meg. Így például az album és a zeneszám címe, az előadó neve és az idő is leolvasható róla.

A Panasonic SV-SD80 az SD memóriakártyák használatát támogatja, amelyek kis méretűek, így ideálisan használhatók fel a hordozható eszközökben. A készülékhez alapesetben egy 64 megabájtos memória jár, ami a cég szerint 64 percnyi, nagyon jó minőségű audio tárolásra elegendő. Azonban az úgynevezett Extended Play üzemmódban akár 129 percnyi zene lejátszására is lehetőség nyílik.

Az új audiolejátszóhoz a vásárló kap egy író/olvasó eszközt, amely a számítógép USB portjához csatlakoztatható. Továbbá a készülékhez jár még egy vízálló tok, egy Ni-MH akkumulátor, egy akkumulátortöltő és a Real Network RealJukebox szoftver is. Ez utóbbi segítségével a különböző zeneszámok könnyedén lementhetők az audio CD-kről, vagy akár az Internetről is letölthetők. Az SD memóriára való fájláttöltés is egyszerűen és gyorsan elvégezhető.

A Panasonic SV-SD80 hordozható digitális audiolejátszó hivatalos ára 330 dollár (93 000 forint).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • silanor #4
    Ez most milyen SD memoria? Azaz SD memoria ami olyan olcso?
    Az ara meg tulzas.
  • TheZsenyka #3
    Lehet túlhúzni? Akkor hamarabb lejátszaná a számokat...
  • TheZsenyka #2
    Mi az? Ebből még nem gyártanak DDR memóriás verziót? RDRAM-osat?