Csabi

Helytakarékos 21 colos monitorok

A Hitachi monitorjai eddig már jelentős sikereket értek el a piacon. A cég nemcsak a kisebb teljesítményű kijelzők fejlesztésével foglalkozik, hanem a komolyabb igényeket támasztó grafikus alkalmazásokhoz is készít monitorokat. Ezekről elmondható, hogy professzionális grafikai munkák esetében is alkalmazhatók. A Hitachi ugyan sokféle méretben készít kijelzőket, de ezek között talán a legérdekesebbek a 21 colos modellek, amelyeknek nemcsak a képminősége kifogástalan, hanem a helytakarékos, designos kialakításuk is.

A Hitachi új monitorai is a 21 colos modellek közé tartoznak. Ezek között eddig a CM823F típus számított a legelterjedtebbnek. A cég a napokban három új kijelzővel egészítette ki a Super Space Saving 3S szériáját. Az új CM827, a CM828 és a CM828B típusok mindegyike nagyon jó teljesítménnyel rendelkezik, ezért tökéletesen megfelel többek között a CAD/CAM alkalmazások használatához is.

Az új monitorok nagyon helytakarékosan helyezhetők el, hiszen a mélységük körülbelül 47 centiméter, vagyis a nagyságuk a legtöbb 19 colos kijelzőjével egyezik meg. A látható képméretük 19,9 col. A kis képponttávolság is hozzájárul a jó minőségű megjelenítéshez. A függőleges képponttávolság 0,21 milliméter, míg a vízszintes 0,14 milliméter. A CM827 típus legnagyobb felbontása 1856 x 1392 pixel 72 Hz-es képfrissítési frekvencia mellett. A CM828 és a CM828B modellek 71 Hz mellett 2048 x 1536 pixeles felbontással képesek működni.

A Hitachi mindegyik új monitora esetében alkalmazza a PrecisionFocus technológiát, amely a képminőség javítását szolgálja. Ennek köszönhetően a képek élesek és tiszták, míg a színek valósághűen jelennek meg. A Hitachi EasyMenu technológia révén a képernyőn megjelenő menü segítségével a monitorok fontosabb paraméterei könnyen és gyorsan beállíthatók.

A Hitachi az új monitorait már elkezdte szállítani. Az áruk 779-849 dollár között van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • OliApa #7
    Szerintem még ez a képernyő is kicsi, a néger kislány könyöke is lemaradt róla.
  • Bekomman #4
    Milyen szép egy ilyen monitor a magyar zsebnek!
  • PyRex #2
    Nekem meg MAG XJ796 (de Hitachi kepcsoves, ha jol tudom :)

    PyRex