Berta Sándor

Táblagépet dob piacra a Vivo

A BBK az OPPO után egy másik márkaneve alatt is forgalomba hoz egy a kategóriába tartozó terméket.

Nemrég vált ismertté, hogy táblagépet fejleszt a magyar piacon tavaly június óta jelen lévő OPPO, most pedig a Gizmo China és a GSMArena arról számolt be, hogy a példát a Vivo is követi. Érdekesség, hogy mind a két márka a BBK Electronics Corporation nevű kínai konglomerátum tulajdonában van.

A Vivo Pad érkezése biztosra vehető, mivel a megjelentetését még tavaly megerősítette hivatalosan Hu Baishan, a Vivo ügyvezető alelnöke. Emellett a társaság az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatalánál (EUIPO) korábban már bejegyeztette a Vivo Pad márkát. A lépés szintén azt támasztja alá, hogy a vállalat komolyan gondolja a tervét.

Időközben a lehetséges specifikációk is kiszivárogtak. A beépített képernyő 120 Hz-es lesz, vékony kávájú és tartalmazni fogja az integrált előoldali kamerát is. A processzor a Qualcomm Snapdragon 870 lesz, amely 5G-modemet is tartalmaz. A megfelelő üzemidőről a 7860 mAh-s (névlegesen 8000 mAh-s) akkumulátor gondoskodik majd.

A Vivo operációs rendszernek az OriginOS-t választotta. A beépített memória mennyisége, a kijelző mérete és felbontása egyelőre nem ismert, az viszont már igen, hogy az új termék az idén kerülhet a boltokba és a bevezető ára 2000 jüan lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!