Berta Sándor

Az Xboxhoz készít majd audio­kiegészítőket a Bang & Olufsen

Neves új partnert sikerült megnyernie a Microsoftnak.

A Bang & Olufsen nevű dán vállalat bejelentette, hogy a közeljövőben minőségi audiokiegészítőket fejleszt az Xbox konzolokhoz. A gyártó ugyanakkor konkrétumokat nem árult el a projektről és arról, hogy milyen audioeszközöket fog megalkotni. A Bang & Olufsen nem csupán egyszerűen át fog nevezni meglévő termékeket, hanem a Microsofttal közösen különleges megoldások kifejlesztésén dolgozik majd, amelyek első osztályú audioélményt fognak kínálni az Xbox készülékek tulajdonosainak. Az új termékek éppen ezért exkluzívak lesznek és a Designed for Xbox jelöléssel lesznek ellátva.

A Bang & Olufsen számára a játékvilágban való megjelenés egyáltalán nem új keletű dolog, hiszen a gyártó mindig is ismert volt a feltűnő dizájnnal rendelkező eszközeiről. Ráadásul a társaság sosem készített olcsó készülékeket és ez alighanem most sem fog változni.

Christoffer Poulsen, a Bang & Olufsen alelnöke és termékmenedzsmentért felelős vezetője kijelentette, hogy a játékipar az utóbbi néhány évben jelentősen túlnőtt a korcsoportokon, a nemeken és az országokon, s arra számítanak, hogy ez a tendencia folytatódni fog. A technológia jelentősen fejlődött a játékokban és az audioélmény javítása kulcsszerephez segítheti őket. A játékiparba való belépéssel azt szeretnék tenni, amihez a legjobban értenek: kiváló hangteljesítményt nyújtani, lenyűgöző dizájnba csomagolva. Nagy potenciált látnak a játékok területén és úgy gondolják, hogy az Xboxban megtalálták az ideális partnert e lehetőség kiaknázására.

Matt Kesselring, az Xbox hardverpartnerségekért felelős vezetője hozzátette: együtt dolgoznak a Bang & Olufsen szakembereivel azért, hogy új prémium szintű hangszórót dobhassanak piacra az Xbox és a Bang & Olufsen rajongók számára szerte a világon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!