Spencer

Bővülő Palm szolgáltatások

A Sprint és a Palm megállapodást írt alá annak érdekében, hogy továbbfejlesztett, drótnélküli, Internetes képességekkel rendelkező mobil eszközöket hozhassanak forgalomba.

A Sprint egy dinamikusan fejlődő vállalatnak számít Amerikában. A Palm pedig a mobil és Internet elérést lehetővé tevő kézi számítógépek és berendezések egyik legnagyobb szállítója. A két cég most olyan új megoldásokat szeretne kidolgozni, amelyek lehetővé teszik a mobil eszközökön a hatékony, drótnélküli Internetezést, valamint kompatibilisek a PalmOS platformmal. Ez utóbbi a világ vezető, kézi számítógépekhez kifejlesztett operációs rendszere.

A megállapodás értelmében a két cég elkészíti az első Palm számítógépekhez szánt CDMA megoldását. Ez lelhetővé teszi a valós idejű információszerzést a legnagyobb digitális hálózatokon keresztül. A CDMA biztosítja a gyors és biztonságos adatátvitelt, valamint az eddigieknél sokkal több lehetőséget és funkciót kínál az Internet böngészéséhez.

A Sprint és a Palm azt is tervezi, hogy létrehozzák azt az új MyPalm portált, amely magába foglalja a drótnélküli Palm PIM szolgáltatást. Ezt valószínűleg nagyon hatékonyan ki tudják majd használni a felhasználók, ugyanis lehetőséget biztosít a személyes és vállalati emailek megtekintésére, az e-kereskedelem igénybe vételére. Ezeken túlmenően személyre szabott információk is elérhetők, mint például moziműsor, vagy sportesemények.

A kibővített Sprint PCS hálózat fogja biztosítani az Internetes oldalak elérését. Erre a hálózatra minden olyan Palm kézi számítógéppel és Palm OS-re épülő telefonnal lehet majd csatlakozni, amelyek támogatják Sprint szolgáltatásait. A két cég között kötött megállapodásnak köszönhetően a vállalti felhasználók el tudják majd érni a legkritikusabb információikat is. Ilyenek például a vállalati levelek, címjegyzékek stb.

A Sprint és a Palm nagyon bízik abban, hogy a már jelenleg is egyre népszerűbbé váló mobil eszközök a jövőben, a kibővített szolgáltatásoknak köszönhetően még inkább elnyerik a vásárlók tetszését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!