Berta Sándor

Saját kriptovalutát tervez a Reddit

Az oldal egyelőre tesztelési céllal indította el a szolgáltatását.

A Reddit egy közösségi pontok nevű új funkciót vezetett be. E pontok elnyerésére először két digitális érme kínál lehetőséget, amelyek neve MOONS, illetve BRICKS és az ERC-20 nevű Ethereum-szabványon alapulnak. Az ajánlat bétaverziója őszig tesztelhető.

Az új rendszerben a közösségi pontokat a különösen aktív felhasználók minőségi tartalmak megjelentetésével, valamint a profiljaik személyre szabásával gyűjthetik és azok felhasználhatók az olyan prémium funkciókhoz is, mint a trófeák és az emodzsik. A felhasználók dönthetik el, hogy hogyan hívják a közösségi pontokat, azok miként nézzenek ki és hogyan lehessen őket alkalmazni. Az Ethereum szabvány miatt gyakorlatilag lehetetlen hamisítani a digitális érméket, amelyeket ráadásul még a Reddit sem vehet vissza a tulajdonosuktól azután, hogy az illető egyszer már megkapta azokat.

A felhasználók a Vault nevű alkalmazáson keresztül jelentkezhetnek a közösségi pontokért és szintén a Vault segítségével kezelhetik a digitális érméiket. A programban két Reddit közösség vesz részt: a CryptoCurrency and FortNiteBR, amelyek együttes taglétszáma 2,3 millió személyt tesz ki. Az egyelőre nem derült ki, hogy a digitális érmék más Reddit közösségek tagjainak is elérhetők lesznek-e, de az valószínű, hogy a platform hosszú távon szeretne a projektre építeni. A Reddit igyekszik orvosolni az új rendszer hiányosságait és várja a tagok hibajelzéseit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • felemelő #1
    Van logika benne.
    Lehetne valami nagy tőkeerős sponzor, aki összehozza hogy a tartalomelőállítók (ide értve már a kommentet vagy problémamegoldót is, ha a szerkesztők vagy a közösség értékeli) coinnal jutalmazzuk. Innen a tartalom fogyasztók coinnal fizetnek a tartalomért. Van aki előállítóként spájzolt, más vehet valós pénzért vagy reklámnézésért. De csak a valós fogyasztásért fizet és filléreket. Nincs havi előfizetési díj, csak egy cikkért 12 fillérnyi coin, amit lehet tartalomelőállításárt kaptál de lehet reklámnézésért.