Skubi

Mushkin PC2100-as DDR SDRAM

A Mushkin Enhanced Memory Systems bejelentette a nagyteljesítményű gépekbe szánt PC2100 DDR SDRAM DIMM memóriamodul családját. A 128, illetve 256 MB-os verziók 128 MBit-es DDR 266 SDRAM részekből állnak. Ezek a modulok a 2100 MB/sec átviteli sebességükkel, kétszerte gyorsabbak a hagyományos PC133-as SDRAM-ok 1064MB/sec-os sebességénél.

Az új DDR SDRAM memóriával a következő generációs AMD Athlon(TM), és Intel Pentium III processzorokat befogadó alaplapok, eddig még nem látott teljesítménnyel örvendeztetik majd meg a játékosokat, és a professzionális alkalmazások felhasználóit egyaránt.



"A világ vezető alacsony látenciájú SDRAM szállítója a Mushkin.com, most a legnagyobb sávszélességű memóriamodulokat is elérhetővé tette az extrém felhasználók számára, teszi mindezt a legkitünőbb áron, és a lehető legrövidebb szállítási idővel"- mondja Bill Mushkin, a Mushkin Enhanced Memory System vezetője. "Mi voltunk az elsők a weben, akik alacsony látenciájú CAS2 133 ill. 150 MHz-es SDRAM modulokat árultunk. Az új DDR memóriákkal, ismét a mi vásárlóink tapasztalhatják meg elsőként az új generáció nyújtotta teljesítményét."

A Mushkin Enhanced Memory Systems kizárólag minőségi alkatrészeket használ termékeihez, mint például az Infineon Technologies optimalizált nyomtatott áramköreit. Moduljai túlszárnyalják a gyártási előírásokat, mindemellett messze a legmegbízhatóbbak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!