Mortimer

Hitachi Flash Card ipari használatra

A Hitachi bejelentette az új 128MB-os MultiMediaCard és 2GB-os PC-ATA Flash Card termékeit.


Az új eszközökkel nemcsak a kapacitás növelhető meg, de az áramfogyasztás is lecsökkenthető. A cég a memóriakártyákat elsősorban a nagyobb adattárolást igénylő ipari felhasználáshoz ajánlja. De ezen kívül teljes mértékben megfelelnek a kommunikációs és a hordozható eszközökhöz is.

Az 512Mbit kapacitású AND típusú flash memóriákat a Hitachi 0.18 mikronos gyártási technológiával készíti, valamint felhasználja a Multi-Level Cell (MLC) technológiát is. Ezt az eljárást kifejezetten a kis méretű, de nagy kapacitású memóriákhoz fejlesztették ki. A 2GB-os PC-ATA Flash kártya hatékonyan helyettesítheti a merevlemezeket, például a kommunikációs eszközökben, míg a 128MB-os Flash kártya a legkisebb eszközökben is kiválóan használható.

Mindkét memória címzési rendszere igazodik a nagyobb kapacitáshoz. Lehetővé teszik a törölhető illetve újraírható program- és adattárolást. Várhatóan nagyon népszerűek lesznek azon gyártók körében, amelyek kis telefonokat, videokamerákat, hordozható zenelejátszókat vagy komolyabb játékokat készítenek.
A Hitachi egyelőre még nem közölte az új memóriák árait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!