Berta Sándor

Érkezhet a Samsung okos­hangszórója

A dél-koreai konszern már két éve fejleszti az eszközt, de a felhasználóknak egy ideig még várniuk kell a megjelenésére.

2017 júliusában derült ki, hogy a Samsung okoshangszórót is készít a Bixby nevű digitális asszisztenséhez. Akkor azt lehetett tudni, hogy az eszköz fejlesztése már korábban elkezdődött. A megoldás neve Samsung Galaxy Home lesz. Most a The Verge azt írta, hogy a programot egyáltalán nem jegelte a gyártó, hanem folytatja. A késés indoklása az, hogy a társaság még a piacra dobása előtt javítani akar az okoshangszórón. Azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy mik lehetnek ezek a javítások és milyen területeket érinthetnek, illetve a Bixby digitális asszisztenssel kapcsolatosak-e.

Az eszköz 360 fokos zenei hangzást fog kínálni és az AKG technikáján alapul majd, ráadásul a Samsung okostermékeinek beszédvezérlésű irányítóközpontjaként is működhet. Az Amerikai Egyesült Államok Szövetségi Kommunikációs Bizottságánál (FCC) kezdeményezett bejegyzésekből ugyanakkor arra lehet következtetni, hogy a Samsung egy kisebb Bixby-hangszóró megalkotásán is dolgozik. Ezt a vállalat nem erősítette meg és azt a projektet hivatalosan még nem is jelentette be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!