Berta Sándor

Nem lesz olcsó az új MacBook Pro

A készülék várhatóan októberben kerülhet a boltokba.

Februárban már kiszivárgott, hogy az új MacBook Pro új külsővel és 16-16,5 hüvelykes kijelzővel futhat be. Július elején Jeff Lin, az IHS Markit kutatási és elemezési igazgatója azt közölte, hogy az Apple várhatóan szeptemberben bemutatja az új modellt, amely az Intel új processzorára fog épülni, az LCD-képernyőjének a felbontása pedig 3072 x 1920 képpont lesz. Most az UDN kínai híroldal és az AppleInsider arról számolt be a beszállítóktól származó információkra hivatkozva, hogy az új MacBook Pro októberben jelenhet meg és a gyártással megbízott két tajvani vállalat, a Quanta Computer és a Hon Hai (Foxconn) hamarosan elkezdi az első termékek összeszerelését.

Az eszköz egyáltalán nem lesz olcsó, még az Apple megszokott árazásához képest sem, ugyanis a bevezető ára 3000 dollár lesz. Ez azt jelenti, hogy ha a hír igaznak bizonyul, úgy a 16 hüvelykes MacBook Pro lesz a legdrágább hordozható számítógép a társaság termékkínálatában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sith #2
    Vajon állvány 999$-ért lesz hozzá?
  • mortep #1
    Várható volt. Az apple jó a laptopok gyártásában, de ezeknek az árát is képes jó magasra cimkézni. Feltételezem indoklásként megint az arcunkba vágják, h. forradalmi termék.