Spencer

Újraindul az MP3.com My.MP3.com szolgáltatása

A jól ismert MP3.com Internetes zenei cég úgy tervezi, hogy újraindítja a My.MP3.com szolgáltatását november végén. A cég elnöke a Reuters hírügynökségnek szerdán úgy nyilatkozott, hogy most először pénzt is kérnek majd a szolgáltatásért cserébe.

A My.MP3.com-on keresztül a felhasználók digitálisan, az Interneten tárolhatták kedvenc zeneműveiket, és később bárhol, bármilyen számítógépen hozzájuk férhettek. A szolgáltatást májusban záratta be egy amerikai bíróság, mert úgy tartotta, hogy azzal, hogy az MP3.com (a szolgáltatás részeként) lemásolt 80,000 albumot, megsértette a szerzői jogokat. Ezen felül az MP3.com-ot a károk megfizetésére kötelezték.

A szolgáltatást először januárban indították be, akkor még ingyenes volt. A jelenlegi rendszer választás elé állítja a jelentkezőket, két alternatívát kínál fel nekik.

"A látogató választhatja az ingyenes szolgáltatást, ahol cégünk reklámok segítségével pótolja a kieső bevételeket. Ez a szolgáltatás tehát ingyenes lesz, de korlátozott lesz a betölthető zene mennyisége. Az előfizetési díjas rendszert természetesen megkötések nélkül használhatják majd a jelentkezők. Az árakról egyelőre még nem született döntés, és még azt sem tudjuk, hogy havonta vagy évente szedjük-e majd a díjakat. Nyilvánvaló érdekünk, hogy az összeget a legalacsonyabb szintre csökkentsük." - mondta Michael Robertson a Reuters hírügynökségnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!