Franczy

A Creative Labs szállítja a PlayStation 2 hangszóróit

A Creative Labs most jelentette be, hogy elkezdik szállítani két új hangszórórendszerüket, melyeket a Sony PlayStation 2-es konzolhoz terveztek.

A két modell: a Cambridge PlayWorks DTT2500 Digital és a Cambridge PlayWorks PS2000 Digital. Mindkét új - EAX-ot támogató - rendszer optikai csatlakozási felülete révén könnyen és gyorsan összeköthető a PlayStation 2-es konzolokkal. Ideális megoldást jelentenek a különböző játékok megszólaltatására, valamint DVD filmjeinket is kitűnő hangminőségben élvezhetjük. Kristálytiszta Dolby Digital 5.1-es hangjukkal ideálisak kisebb házimozi rendszerekhez is.

"Új hangrendszereinket nagyteljesítményű digitális eszközöknek terveztük, melyek egyaránt könnyedén csatlakoztathatók standard TV rendszerekre, vagy akár olyan új játék-konzolokra is, mint például a Sony PlayStation 2." - nyilatkozta Mala Sharma, a Creative Labs audio termékekért felelős menedzsere. "A PlayWorks hangszóró-család segítségével vásárlóink meghökkentő minőségű otthoni hangrendszereket használhatnak, melyeket PC-re, asztali DVD lejátszóra, vagy a legújabb játékgépekre is könnyedén csatlakoztathatnak."

A Cambridge SoundWorks PlayWorks PS2000 Digital a Creative Labs szerint egy kompakt méretű, könnyen hordozható, gyökeresen új technológiájú hangszórórendszer, mélynyomóval kiegészítve. Tervezésekor ügyeltek a helytakarékos kialakításra, valamint az eddigi kábelrengeteg is megszűnt. Ez a hangszórórendszer virtuális, de hibátlan Digital 5.1-es térhatású hangot biztosít a felhasználóknak. Optikai csatolófelülete révén jó hangzást nyújt a PlayStation 2-es konzolokon, melyeken akár DVD filmeket is nézhetünk. A beépített nagyteljesítményű DSP (Digital Signal Processor) az egyedülálló, szabadalmaztatott DiMAGIC VX Virtual Sound technológiát használja. Ennek segítségével képes a rendszer a nagyon pontos, virtuális 5.1-es hangot generálni.

A Cambridge SoundWorks PlayWorks DTT2500 Digital nagyteljesítményű, digitális házimozi rendszerekhez szánt hangszórórendszer. Ugyanúgy, mint a díjnyertes DeskTop Theater DTT2500 Digital, a PlayWorks DTT2500 Digital is beépített Dolby Digital 5.1 dekóderes erősítővel rendelkezik, valamint optikai és koaxális S/PDIF csatolófelületekkel is ellátták. 5 darab kompakt szatelit hangszóró és egy mélynyomó alkalmazásával teljes 5.1-es rendszert alkot, ezenkívül AC-3-as, és sztereó kimenettel is rendelkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!