Gyurkity Péter

Bemutatkozott az LG V35

A friss szoftverhez erősebb hardver társul, az LG tartja a lépést.

A hónap közepén már kiszivárogtak egyes részletek az LG soron következő okostelefonjáról, ennek hivatalos bemutatójára pedig most sort is kerítettek. Eszerint a hardver terén is igyekeznek tartani a lépést, de hamarosan jöhet egy még újabb változat.

A hivatalos közleményből kiderül, hogy az LG V35 valóban több előrelépést kínál a felhasználóknak, hiszen itt sikerült friss hardvert alkalmazni a burkolat alatt. Míg a néhány hónappal ezelőtt bemutatott V30S ThinQ gyakorlatilag az eredeti V30 szoftveres frissítéseként jelent meg a piacon, most a Qualcomm Snapdragon 845 chip implementálásával sikerült növelni a teljesítményt, és egyben tartani a lépést a riválisokkal, legyen szó a Samsung Galaxy S9, vagy akár a OnePlus 6 típusról. A kereken 6 hüvelykes kijelzőhöz 6 GB RAM és egy 64 GB-os, kibővíthető tároló csatlakozik, az üzemidőről pedig egy 3300 mAh-s akkumulátor hivatott gondoskodni.


A képkészítés területén egy átdolgozott hátoldali iker-kamera kapja a főszerepet, ez egyszerre két 16 megapixeles szenzorra épül, összesen 19 különböző AI-funkcióval megsegítve. A cég szerint ezzel éjjel és nem optimális fényviszonyok mellett készíthetünk majd jobb fotókat, a széles példányok pedig jóval kevésbé torzítanak majd a szélek mentén. Az előlapi példány immár egy 8 megapixeles kamera, a többi funkciót tekintve azonban erős a hasonlóság a G7 típussal, hiszen az előlapi káva minimalizálása mellett a dizájn egyéb elemeit is megtartja az új telefon, nem beszélve az előbb már említett, 6 hüvelykes OLED-panelről, amely amúgy az 1440 x 2880 pixel felbontást kínálja nekünk.

A hivatalos megjelenés június 8-án esedékes, az ár 900 dollártól indul. Egyes hírek szerint már készülőben van a V40 típus is, ennek főbb részleteit azonban még nem ismerjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    Úgy látszik, a G-széria marad az elcseszett LG telefonok vonala (az LG szerint a G a belépő szint a prémium készülékek világába), és ha normálisabb telefont akarsz LG-ből, akkor marad a V-széria. Néha úgy érzem, direkt trollkodják szét a G-szériát. :D