Gyurkity Péter

Kiszivárgott az LG V35

Itt azonban több kérdőjel marad a hardvert illetően.

A dél-korai gyártó kapcsán legutóbb a G7 ThinQ hivatalos bemutatkozásáról írtunk, ezt pedig nem sokkal később követte a még újabb változatról szóló részletes hír. Eszerint a V35 ugyanazon nevet kapja meg, a hardver pedig több tekintetben megegyezik majd a frissen bemutatott zászlóshajó esetében látottakkal.

A most közzétett értesülés szerint az LG V35 ThinQ valamikor a nyár folyamán debütálhat, addig azonban még marad némi idő a részletek tisztázására. Ezzel kapcsolatban most több kérdésre is választ kapunk, bár a forrás megbízhatóságát illetően még nem mehetünk teljesen biztosra, ahogy azt később kifejtjük majd. Mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy a telefon ugyanazon 6 hüvelykes kijelzőt kapja meg, amelyet a V-sorozat esetében már megszokhattunk, itt pedig a felbontás is marad a 2880 x 1440 pixel. A teljesítmény növekedni fog a Snapdragon 845 chip révén, amely a korábban használt 835-ös típust váltaná le, ehhez pedig 6 GB memória és egy 128 GB-os, ám kibővíthető tároló csatlakozna – bár felmerült egy még nagyobb, 256 GB-os változat piacra dobása is.

A hátoldalon az LG G7 esetében látott két 16 megapixeles szenzor helyezkedne el, mégpedig Dual-tone LED flash kíséretében, lézeres és fázisérzékelő autófókusszal. Az előlapon egy 8 megapixeles kamerára támaszkodhatnánk, ez szintén a G7-ről maradt ránk, míg érdekes módon az akkumulátoron sem változtatnak, így az továbbra is kereken 3000 mAh-s lenne – márpedig a V30 még egy némileg nagyobb, 3300 mAh-s változatra épült, így az üzemidő nem lesz optimális, már amennyiben bízhatunk a forrás által közzétett részletekben. Jelen pillanatban ez számít a legnagyobb kérdőjelnek, miközben a szoftveres oldalon már a megjelenés pillanatában az Android 8.1 Oreo futna, ami nem jelent különösebb meglepetést.

Az LG várhatóan a nyár elején rántja majd le a leplet az új típusról, addig további hírek jelenhetnek meg erről a telefonról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bibike85 #2
    Miert nem tudnak egy kicsivel vastagabb telot gyartani es belerakni egy 4-5000-es akksit?
  • TokraFan #1
    Hogyan? Vízből van?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.05.20. 14:42:42