Castellum

Bejelentették a VoodooTV kártyákat

A 3dfx most fejezi be a VoodooTV 100 PCI, a VoodooTV 200 és VoodooTV-FM fejlesztését, melyek a cég első multimédiás kártyái lesznek.

A VoodooTV 200 és a VoodooTV-FM az első olyan PC-s kártyák, melyeken a chipen található a tuner. A VoodooTV termékek továbbfejlesztett csatornakezelést és sztereo képességeket ismernek, tudnak MP3-at kódolni és fejlett a digitális videó rögzítésük. A 3dfx 2001-re tervezi további tervezett multimédiás technológiáinak bejelentését. Ilyen technológiák a high-definition televízió illetve a digitális videó kódolás és dekódolás.

Klikk ide!

A VoodooTV 200-at szilícium tuner technológiával tervezték, ami támogatja az FCC kábelt, és megakadályozza, hogy egybefolyjanak a csatornák egy szomszédos csatorna-visszautasító technológiával. A kártya további jellemzői: sztereó TV, MPEG capture, digitális VCR, MP3 kódolás, sztereó FM rádió, NTSC és PAL támogatás. A VoodooTV 100 azoknak a felhasználóknak való, akik csak az alapvető technológiákat igénylik, mivel csak mono TV-je van, de támogatja a csatornaelérést, és a digitális VCR opciót.

A VoodooTV 100 PCI 69 dollárba, a VoodooTV 200 PCI pedig 99 dollárba fog kerülni. Mindkét kártya október 17.-re várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!