Gyurkity Péter

Bemutatkozott az Oppo F7

Ismét az Apple dizájnját követi a cég, kellemes hardverrel.

Tavaly novemberben már láthattuk az Oppo új megoldását, amely kifejezetten az iPhone X külalakját igyekezett lekoppintani. A jelek szerint továbbra is ezt a vonalat követik, a friss készülék azonban ettől eltérő hardverre támaszkodhat.

Az Oppo F7 bemutatkozott a nagyközönség előtt, mostanra pedig a cég hivatalos oldalán is elérhetővé váltak a fontosabb részletek. Eszerint a telefon egy 6,23 hüvelykes LCD-érintőképernyőt kapott, amely az 1080 x 2280 pixel felbontást támogatja. Természetesen itt is nyújtott kivitelről van szó, ezzel a mai divatot követik, míg a teljesítményről a nyolcmagos MediaTek P60 chip gondoskodik, 4 vagy 6 GB memóriára, valamint egy 64 vagy 128 GB-os tárolóra támaszkodva. Az üzemidőt egy 3400 mAh-s akkumulátor biztosítja, ehhez a szoftveres oldalon az Android 8.1 Oreo és a ColorOS 5.0 csatlakozik.


A hátoldalon egy 16 megapixeles kamerát helyeztek el, a hangsúly azonban itt egyértelműen a szelfikamerán van, hiszen az előlapon egy 25 megapixeles változat dolgozik, amely érdekes funkciókkal egészült ki. Elérhető itt ugyanis a HDR, valamint az AI is, ez utóbbi például az alapján igyekszik optimalizálni a képet, hogy az adott személy nő vagy férfi. A Facial Unlock is felbukkan itt, ez 128 különböző pontot azonosít a biztonságos és megbízható arcfelismerés érdekében, míg az LTE-elérés esetében az európai frekvenciasávok is elérhetők lesznek.


A megjelenés április 9-én esedékes, a hivatalos ár a memória és a tároló méretétől függően 273, illetve 336 euró lesz. A telefon fekete, ezüst, valamint vörös színben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!