Gyurkity Péter

6 új telefonnal készül az Alcatel

A TCL által gyártott megoldásokról szivárgott ki néhány kép.

A 2018-ban piacra dobandó új Alcatel okostelefonokkal kapcsolatban a múlt hónapban már írtunk arról, hogy féltucat ilyen megoldásra számíthatunk, ezekről pedig akkor egy kép is megjelent. Most mindegyik változatot szemügyre vehetjük közelebbről, a friss hír pedig megerősíteni látszik egy további részletet.

Ismét Evan Blass szolgált további információkkal a TCL által legyártandó és bemutatandó változatokról, amelyek immár valóban nem hordozzák magukon a jól ismert IDOL márkanevet. Nagyon úgy tűnik, hogy a dizájnra és szoftverre vonatkozó új licencszerződést idén aláíró kínai TCL már nem építene erre a névre, ehelyett egyszerűbb számozással különböztetnék csak meg egymástól az egyes példányokat, ezek a számok pedig nyilván az eltérő hardverre és fizikai méretre utalnak majd, ahogy azt megszokhattuk. Az Alcatel 1X például egy kifejezetten szerény készülék lesz, amelyet az alsó-középkategóriában, immár hátoldali ujjlenyomat-olvasóval követne az Alcatel 3C és az Alcatel 3.

Az Alcatel 3X, valamint az Alcatel 3V már nemcsak ezen ujjlenyomat-olvasót, de egy-egy iker-kamerát is kínálna saját hátoldalán, a 3X ráadásul az előlapi kávát is érzékelhetően visszaszorítaná, míg a valószínűleg legerősebb változatként érkező Alcatel 5 már több szempontból is a mai divatot követné, hiszen a kijelző alatt is minimális kerettel, fém burkolattal, továbbá az idei zászlóshajókon látható 18:9-es képátlóval bukkanna fel a piacon. Ez lehet tehát a 2018-as listavezető, legalábbis ami a márkát illeti, immár valóban az IDOL név nélkül.

Az elkövetkező hetekben valószínűleg további részletek jelennek meg a telefonokról, hiszen itt még bőven van mit kitárgyalni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!