Gyurkity Péter

Két Alcatel okostelefon szivárgott ki

Mégpedig közvetlenül a hivatalos bemutató előtt, a pontos specifikációval.

A berlini IFA-ra több jól ismert név is készül, szeptember első napjaiban pedig számos eltérő megoldást vehetünk majd itt szemügyre. Az Alcatel is ezen versenyzők közé tartozik, két megoldásuk azonban már most, közvetlenül a bemutató előtt kiszivárgott az interneten.

Először az Alcatel A7 bukkant fel egy külső forrás jóvoltából, a GFXBench oldalán pedig a specifikáció főbb elemeit is kilistázták nekünk. Eszerint a készülék egy 5,5 hüvelykes, az 1080p felbontást támogató kijelző kap, amelyet a MediaTek MT6750T chip, 3 vagy 4 GB RAM, egy 32 GB-os, microSD révén kibővíthető tároló, egy hátoldali iker-kamera, valamint annak 8 megapixeles előlapi társa egészít majd ki, az Android 7.0 Nougat társaságában. Az ár 250 euró lesz, emellett azonban befut majd az A7 XL is, amely várhatóan egy még nagyobb példány lesz.


Az Alcatel Idol 5 ehhez képest egy 5,2 hüvelykes IPS-érintőképernyővel csábítja a potenciális vásárlókat, amely szintén az 1080p felbontást támogatná. A külsős értesülés szerint ehhez a MediaTek MT6735 chip csatlakozik majd, amely 1,3 GHz-es órajelen futna, a memória mérete 3 GB lenne, ezt pedig egy 16 GB-os, szintén kibővíthető tároló, egy 2800 mAh-s akkumulátor, egy hátoldali 16 megapixeles kamera, egy ugyanitt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó, egy 8 megapixeles szelfikamera, valamint az Android 7.0 Nougat tenné teljessé. Az ár Európában 400 euró körül lesz, ami picit magasnak tűnik.

A cég emellett készül az A3 Plus, az U5 HD, valamint további készülékek bemutatására is, bőven lesz tehát miből válogatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AgentKis #3
    "Az ár Európában 400 euró körül lesz, ami picit magasnak tűnik." Pláne, hogy a fele alatt megvan kínából a nem Alcatel, de hasonló "tudású" cucc...
    Kis reklám...
    Utoljára szerkesztette: AgentKis, 2017.09.01. 11:39:00
  • AgentKis #2
    Ezekszerint le is TÖLTHETŐ!
    XD
  • Elmin #1
    Ez valamilyen spéci folyadék alapú technológia, hogy tud szivárogni az interneten? :)