Gyurkity Péter

Itt a Lenovo Zuk 2

A Pro változathoz képest a hardver és az ár is némileg szerényebb, de így is impresszív készülékről van szó.

A Lenovo még április második felében mutatta be a Zuk sorozat legújabb tagját, amely akkor a Zuk 2 Pro néven jelent meg. Ezt most követi a Zuk 2, amely mind a hardver, mind pedig az ár terén egy szerényebb ajánlatot tesz a felhasználóknak.

A hivatalos bejelentésből kiderül, hogy a Zuk 2 nem jelent drámai visszalépést az áprilisban bemutatott változathoz képest, hiszen a telefon megtartja az ott is látott Snapdragon 820 chipet, ezt pedig 6 GB helyett "csak" 4 GB RAM egészíti ki. A kijelző egy 2.5D-technológiát támogató példány, amely kereken 5 hüvelykes kivitelben, az 1080p felbontással futott be, ezt pedig 64 GB-os belső tároló, dual-SIM opció, egy 13 megapixeles hátoldali f/2.2 kamera, annak előlapi társa, valamint egy szintén valamivel kisebb, ezúttal 3500 mAh-s akkumulátor egészíti ki.


A külső nem tartozik a legvonzóbb megoldások közé, a listán viszont itt is megtalálható az ujjlenyomat-olvasó, a Qualcomm Quick Charge 3.0 gyorstöltési platformja, a vezetéknélküli töltés lehetősége, valamint az új USB Type-C csatlakozó, ami rögtön szebbé teszi a képet. A telefon fekete és fehér változatban bukkan fel a kínai piacon, ára ott mindössze 274 dollárnak felel meg, ez pedig szintén vonzónak tűnik, bár a Zuk 2 Pro is annak mondható a maga 400 dollár körüli címkéjével.

A hivatalos megjelenés odaát június 7-én esedékes, ezt remélhetőleg a nemzetközi debütálás követi majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!