Gyurkity Péter

Lenovo Vibe C2 néven jöhet az idei Moto E

A cég viszont mindkét változatot LTE-eléréssel dobná piacra.

Az utóbbi hetekben olvashattunk az idei Moto X és Moto G hivatalos bemutatkozásáról, amelyre mindkét esetben egy új páros adott alkalmat. A jelek szerint ez a Moto E tekintetében is így lesz, a Lenovo azonban saját márkanév alatt dobhatja piacra a két okostelefont.

A kínai gyártó Vibe C2 névre keresztelné az idei változatot, konkrét indoklást azonban nem kaptunk. Mindössze annyit erősített meg a forrás, hogy az európai piacon nagy valószínűséggel ez utóbbi típus felbukkanására számíthatunk, de a cég Kína és néhány egyéb ázsiai ország esetében is hasonlóan jár majd el. Előrelépésnek számít, hogy a piacra dobandó mindkét példány támogatná az LTE-elérést, vagyis itt nem lesz szükség egy külön erre kijelölt változat bemutatására, ahogy azt korábban megszokhattuk.

A hardver tekintetében nem várhatunk nagy meglepetést, ez a korábbi értesülések alapján ezúttal is visszafogott lesz. A kereken 5 hüvelykes érintőképernyőt a 720p felbontás egészítené ki, ehhez pedig a MediaTek MT6735P chip, mindössze 1 GB memória, valamint egy 8 vagy16 GB-os belső tároló csatlakozna. A listán megtalálható még a 8 megapixeles hátoldali és az 5 megapixeles előlapi kamera, egy 2750 mAh-s akkumulátor, azt viszont nem tudjuk, hogy a tároló kibővítése microSD révén lehetséges lesz-e.

A hírrel együtt számos render is megjelent a világhálón, ezek alapján képet alkothatunk a külsőről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!