Gyurkity Péter

Ingyen kiszállítással csábít a OnePlus

A saját készülékeit némileg kötetlenebbül áruló cég ingyen kiszállítással növelné forgalmát.

A OnePlus illetékesei a napokban számoltak be arról, hogy egy bizonyos értékhatár felett a jövőben ingyen szállítják ki a megrendelt termékeket, mégpedig nemcsak a kínai vagy a tágabb értelemben vett ázsiai piacon, de az európai és az amerikai régióban is.

A szóban forgó fórumbejegyzés konkrét listával bukkant fel, amelyből kiderül, hogy az amerikai vásárlók 100 dollár feletti megrendelés esetén választhatják az ingyen kiszállítást, míg az elsőbbségi opció ezentúl mindössze 9,63 dollárt kóstál majd. Európában 100 eurónál húzták meg a határt, a britek esetében ez 60 font, de szerencsére a forint sem hiányzik a felsorolásból, így megtudhatjuk, hogy egészen pontosan 30 ezer forintnál lép életbe az ingyenes opció.

A cég ezekben a napokban a OnePlus 2, valamint az új OnePlus X értékesítésére koncentrál. Érdemes ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy míg előbbit a hét bármelyik napján külön meghívó nélkül megrendelhetjük, az X-típus esetében ez az opció csak keddenként él, a hét többi napján már köteleznek minket a meghívó beszerzésére. A kötöttségek fokozatos feloldása elsősorban azt célozza, hogy a gyártó ne fusson bele egy kellemetlen szituációba, ez viszont nyilván hátráltatja a forgalom növekedését.

Nekünk, európai vásárlóknak, mindenesetre jó hír, hogy egyre több ázsiai (kínai) szereplő foglalkozik komolyan a régióval, és igyekszik minél jobban kiszolgálni az itt mutatkozó igényeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!