Gyurkity Péter

Megjelent az LG K10 és K4

Az LG bejelentette, hogy Európában és Ázsiában is piacra dobják a párost.

Az év első napjaiban számoltunk be az LG új sorozatának megérkezéséről, amely egyszerre két megoldás bemutatkozását jelentette. A dél-koreai gyártó most jelezte, hogy több régióban is piacra dobnak két változatot, itt a jelek szerint egyedül Észak-Amerika marad ki a jóból.

A cég hivatalos honlapján jelent meg a közlemény, miszerint a hivatalos megjelenésre még január utolsó hetében sor került az erre kijelölt piacokon, bár a pontos dátum még az egyes régiókon belül, országonként is változhatott. Érdemes ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy bár az eredeti hírben még a K10 és a K7 párosáról olvashattunk, most a K10 és a K4 megjelenését jelentették be, amelyek hasonló kivitelben, ám eltérő hardverrel bukkannak fel a boltok polcain (a K7 már korábban elérhetővé vált a tengerentúlon).

A nagyobbik példány egy 5,3 hüvelykes IPS-kijelzőre épül, amelyhez a 2.5D Arc Glass technológia, 720p felbontás, egy 2300 mAh-s akkumulátor, LTE vagy 3G, egy nyolc- vagy egy négymagos chip, 1 vagy 2 GB RAM, egy 8 vagy 16 GB-os belső tároló, valamint egy 13 megapixeles hátoldali és egy 5 megapixeles előlapi kamera társul. A K4 ehhez képest egy 4,5 hüvelykes, 480 x 854 pixel felbontást támogató érintőképernyőt kapott, amely egy 1 GHz-en futó négymagos processzorral, 1 GB memóriával, egy 8 GB-os tárolóval, LTE-eléréssel, valamint egy 1940 mAh-s akkumulátorral egészül ki. A hátoldali 5 megapixeles és az előlapi 2 megapixeles kamera szintén szerény komponensként jellemezhető.

A K10 ára 166 dollár, míg a kisebbik testvér egy ennél jóval kedvezőbb áron jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PeeTeR #1
    qrvajo es hol a geciben marad a v10...